Marita Matstol Rotting Natur

Det ursprungliga priset var: 1 895 kr.Det nuvarande priset är: 1 516 kr.

I lager

Äntligen en barnstol som matchar Ton stol av Thonet! Just de orden har många utropat efter att ha sett denna nyhet.

Är det dags för din bebis att sitta med vid matbordet och testa smakportioner? Här är matstolen för barn som smälter fint in i kökets moderna miljö. Ytbehandlingen är svart lasyr och ryggstödet har klädsel i stilsäker rotting. Du lyfter enkelt i och ur ditt barn i stolen som tillverkas i björk och har en stabil, trygg och säker konstruktion.

Tips! Komplettera med någon av våra många matstolsdynor för extra komfort.

Stadig hög stol i smart, hållbar konstruktion Tidlös, klassisk design i trendiga och naturliga material Testad och godkänd från det att barnet kan sitta utan hjälp och upp till 3 års ålder eller en maxvikt av 15 kg Troll Marita matstol, rotting Storlek Bredd 50 cm | Djup 56 cm | Höjd 81 cm | Sitthöjd 53 cm Material Björk och rotting Skötsel Torka med en fuktig trasa och torka därefter stolen torr. Undvik starka rengöringsmedel eller slipmedel. Troll har höga kvalitetskrav och kontrollerar varje steg från det att timret kommer in i fabriken till att en färdig produkt lämnar

Uppskattad leveranstid: 1-2 arbetsdagar

Vi strävar alltid efter att leverera dina beställningar så snabbt och effektivt som möjligt. Leveranstiden är en uppskattning som räknas ut från det att paketet skickas. Räkna med längre handläggningstider för större beställningar.

Olika fraktalternativ är tillgängliga just för dig och visas i kassan när du beställer.

När din beställning har packats kommer du få två e-postmeddelanden, en orderbekräftelse från oss som gäller som kvitto, och ett mail från transportbolaget där du hittar alla uppgifter för att följa din försändelse hela vägen. Alla beställningar skickas med PostNord eller MX Transport.

Fraktpriset bestäms via paketets vikt och dimensioner.

Fri frakt gäller om du beställer för mer än 499 kr och paketets vikt understiger 5 kg och ej är skrymmande.

• Beställningar som väger 0-5 kg: 39-59 kr

• Beställningar som väger 5-10 kg och inte är skrymmande: 79 kr

• Paket med vikt 10–15 kg: 99 kr

• Skrymmande varor och paket med vikt över 15 kg: 199 kr

• Övrigt gods, varor som levereras på pall: 500 kr

Som kund kan man välja flera olika fraktalternativ. För alternativet Varubrev gäller Postnords maxmått 325x220x62 mm. Är det större än så väljs ett annat alternativ automatiskt för att paketet ska kunna levereras.

Ett giltigt ID krävs vid hämtning av paketet.

Läs mer om frakt och retur

Artikelnr: MX-0002794