Godnatt min skatt

Det ursprungliga priset var: 129 kr.Det nuvarande priset är: 103 kr.

I lager

Godnatt min skatt: En godnattsaga som lockar till sömn

När skymningen faller är det dags för djurens ungar att krypa till kojs. ”Godnatt min skatt” är en förtrollande godnattsaga på rim, perfekt för att avsluta dagen på ett lugnt och mysigt sätt. Följ med fölet, lammet, kattungen och kalven när de gäspar sig sömniga och gör sig redo för en natt full av drömmar.

Mysiga rim för sömninga ögon

Den här berättelsen väver samman söta djurungar och smittande gäspningar i en rytmisk saga som inte bara är en fröjd för ögat utan också lugnande för lyssnaren. Varje vers är designad för att gradvis leda små lyssnare närmare sömnens famn, med rim som är lika rogivande som en godnattviska.

Fascinerande illustrationer som fångar fantasin

Med vackra och gulliga illustrationer av djurungar, erbjuder ”Godnatt min skatt” visuell stimulans som fascinerar och lugnar. Bilderna kompletterar texten och hjälper till att skapa en avkopplande atmosfär, perfekt för att förbereda det lilla barnet för en god natts sömn.

Den perfekta rutinen före sänggåendet

Gör ”Godnatt min skatt” till en del av kvällsrutinen för att hjälpa ditt barn att varva ner efter en händelserik dag. Denna bok är inte bara en godnattsaga utan också sömnens bästa vän, som mjukt förbereder barnet för sömn genom sin lugnande berättelse och smittande gäspningar.

En underbar present för de minsta

Letar du efter den perfekta presenten till en nyfödd, ett dop eller bara för att skämma bort ditt barn med något extra före sängdags? ”Godnatt min skatt” är en underbar gåva som erbjuder lugn och ro, och som kommer att uppskattas av både barn och föräldrar som en del av den dagliga sömnrutinen.

Uppskattad leveranstid: 1-2 arbetsdagar

Vi strävar alltid efter att leverera dina beställningar så snabbt och effektivt som möjligt. Leveranstiden är en uppskattning som räknas ut från det att paketet skickas. Räkna med längre handläggningstider för större beställningar.

Olika fraktalternativ är tillgängliga just för dig och visas i kassan när du beställer.

När din beställning har packats kommer du få två e-postmeddelanden, en orderbekräftelse från oss som gäller som kvitto, och ett mail från transportbolaget där du hittar alla uppgifter för att följa din försändelse hela vägen. Alla beställningar skickas med PostNord eller MX Transport.

Fraktpriset bestäms via paketets vikt och dimensioner.

Fri frakt gäller om du beställer för mer än 499 kr och paketets vikt understiger 5 kg och ej är skrymmande.

• Beställningar som väger 0-5 kg: 39-59 kr

• Beställningar som väger 5-10 kg och inte är skrymmande: 79 kr

• Paket med vikt 10–15 kg: 99 kr

• Skrymmande varor och paket med vikt över 15 kg: 199 kr

• Övrigt gods, varor som levereras på pall: 500 kr

Som kund kan man välja flera olika fraktalternativ. För alternativet Varubrev gäller Postnords maxmått 325x220x62 mm. Är det större än så väljs ett annat alternativ automatiskt för att paketet ska kunna levereras.

Ett giltigt ID krävs vid hämtning av paketet.

Läs mer om frakt och retur

Artikelnr: MX-0010960