Bläckpenna Fjäder

Bläckpenna Fjäder – Elegant skrivupplevelse med gyllene detaljer

TOPModel fjäderbläckpenna med en stor spets finns i tre olika modeller med gyllene detaljer. Förpackad i en transparent ask och har en utbytbar bläckpatron. Denna eleganta bläckpenna kombinerar stil och funktionalitet, vilket gör den perfekt för både vardagligt skrivande och speciella tillfällen.

Egenskaper

Design: Fjäderbläckpenna med gyllene detaljer. Tre olika modeller att välja mellan. Förpackning: Transparent ask som skyddar och visar upp pennan. Funktion: Stor spets och utbytbar bläckpatron för långvarig användning. Material: Högkvalitativa material som ger en bekväm skrivupplevelse.

Fördelar

Estetiskt tilltalande: Den eleganta designen med gyllene detaljer gör den till ett blickfång. Praktisk: Utbytbar bläckpatron säkerställer att pennan kan användas under lång tid. Versatil: Passar både för vardagligt bruk och speciella tillfällen.

Passar åldrar

Rekommenderas för barn från 6 år och uppåt.

Uppskattad leveranstid: 1-2 arbetsdagar

Vi strävar alltid efter att leverera dina beställningar så snabbt och effektivt som möjligt. Leveranstiden är en uppskattning som räknas ut från det att paketet skickas. Räkna med längre handläggningstider för större beställningar.

Olika fraktalternativ är tillgängliga just för dig och visas i kassan när du beställer.

När din beställning har packats kommer du få två e-postmeddelanden, en orderbekräftelse från oss som gäller som kvitto, och ett mail från transportbolaget där du hittar alla uppgifter för att följa din försändelse hela vägen. Alla beställningar skickas med PostNord eller MX Transport.

Fraktpriset bestäms via paketets vikt och dimensioner.

Fri frakt gäller om du beställer för mer än 499 kr och paketets vikt understiger 5 kg och ej är skrymmande.

• Beställningar som väger 0-5 kg: 39-59 kr

• Beställningar som väger 5-10 kg och inte är skrymmande: 79 kr

• Paket med vikt 10–15 kg: 99 kr

• Skrymmande varor och paket med vikt över 15 kg: 199 kr

• Övrigt gods, varor som levereras på pall: 500 kr

Som kund kan man välja flera olika fraktalternativ. För alternativet Varubrev gäller Postnords maxmått 325x220x62 mm. Är det större än så väljs ett annat alternativ automatiskt för att paketet ska kunna levereras.

Ett giltigt ID krävs vid hämtning av paketet.

Läs mer om frakt och retur

Artikelnr: