Nackkudde till Barn Memory Foam

Det ursprungliga priset var: 229 kr.Det nuvarande priset är: 183 kr.

I lager

Beskrivning

Perfekt nackkudde för resan

Tinéo Nackkudde till Barn i Memory Foam erbjuder optimal komfort och stöd för ditt barn under resan. Designad för användning i sittställning, är den idealisk för bilresor, säkerställande att ditt barn kan sova bekvämt utan att huvudet lutar framåt eller sidledes.

Optimalt stöd och komfort

Denna nackkudde ger utmärkt stöd för både huvud och nacke tack vare sin högkvalitativa Memory Foam-fyllning. Denna högdensitetsskum anpassar sig efter barnets huvudform, vilket förhindrar obekväma sovställningar.

Mjukt och tvättbart överdrag

För att säkerställa en behaglig vila är nackkudden utrustad med ett mjukt överdrag gjort av bomull och polyester. Överdraget är inte bara skonsamt mot barnets hud utan kan även enkelt tas av och tvättas, vilket håller kudden ren och fräsch.

Passar barn från 3 år och uppåt

Denna nackkudde är lämplig för barn från 3 år och uppåt, vilket gör den till en långvarig resekompis för ditt växande barn. Den är designad för att passa barn i olika åldrar och storlekar.

Lätt att underhålla

Med praktiska tvättråd kan denna nackkudde enkelt underhållas ren och fräsch. Kudden kan tvättas i maskin på 30 grader, vilket gör det enkelt att ta hand om efter långa resor eller spill.

Produktspecifikationer

Tinéo Nackkudde till Barn är gjord av 78% bomull och 22% polyester på yttertyget med en 100% Memory Foam-fyllning. Med måtten 23x20x7 cm, erbjuder den en perfekt balans mellan storlek och stöd, passande för barnets huvud och nacke.

Artikelnr: MX-0010859

Leverans & returer

Snabb leverans

Leveranstid 1-2 dagar. Skickas samma dag direkt från vårt svenska lager.

Spåra paket

Följ din försändelse via spårningslänken som skickas när paketet lämnar vårt lager.

Säker betalning

Betala säkert med kort, Swish, eller faktura via Klarna.

Behöver du hjälp?

Vår kompetenta kundtjänst hjälper dig.