Tandkräm Daily Kids 3-6 år

32 kr

I lager

TePe Daily Kids är en skonsam vardagstandkräm med en åldersanpassad fluormängd (1000 ppm) för att hjälpa motverka karies, för barn 3-6 år. Tandkrämen har en mild pepparmintsmak. Ett svenskt recept med ett fåtal noga utvalda ingredienser, utvecklad för barn i samarbete med tandvården. Tandkrämen innehåller inga mikroplaster och är fri från SLS, ett skummedel som kan irritera känsliga munslemhinnor. Lämplig för veganer. TePes tandkrämer är märkta med Bra Miljöval – för friskare natur och färre hälsofarliga ämnen i vardagen. Produkter med märkningen klarar hårda miljökrav som kontrolleras och följs upp av Naturskyddsföreningen.

Utan skum och SLS. Åldersanpassad fluormängd (1000 ppm) för att motverka karies. Skonsam. Utvecklad i samarbete med tandvården. Mild pepparmintsmak.

Uppskattad leveranstid: 1-2 arbetsdagar

Vi strävar alltid efter att leverera dina beställningar så snabbt och effektivt som möjligt. Leveranstiden är en uppskattning som räknas ut från det att paketet skickas. Räkna med längre handläggningstider för större beställningar.

Olika fraktalternativ är tillgängliga just för dig och visas i kassan när du beställer.

När din beställning har packats kommer du få två e-postmeddelanden, en orderbekräftelse från oss som gäller som kvitto, och ett mail från transportbolaget där du hittar alla uppgifter för att följa din försändelse hela vägen. Alla beställningar skickas med PostNord eller MX Transport.

Fraktpriset bestäms via paketets vikt och dimensioner.

Fri frakt gäller om du beställer för mer än 499 kr och paketets vikt understiger 5 kg och ej är skrymmande.

• Beställningar som väger 0-5 kg: 39-59 kr

• Beställningar som väger 5-10 kg och inte är skrymmande: 79 kr

• Paket med vikt 10–15 kg: 99 kr

• Skrymmande varor och paket med vikt över 15 kg: 199 kr

• Övrigt gods, varor som levereras på pall: 500 kr

Som kund kan man välja flera olika fraktalternativ. För alternativet Varubrev gäller Postnords maxmått 325x220x62 mm. Är det större än så väljs ett annat alternativ automatiskt för att paketet ska kunna levereras.

Ett giltigt ID krävs vid hämtning av paketet.

Läs mer om frakt och retur

Artikelnr: MX-0006592