Skallra Diinglisar Wild Giraff 15 cm

79 kr

I lager

En mjuk, rolig skallra med ett giraffhuvud och två armar för en mjuk, utforskande känsla, från det populära Diingliser-sortimentet, rekommenderas från 0 års ålder. Material: 100 % polyester.

Storlek: 15 cm
Tvättbar: 40°C.

Den här produkten är EN71-godkänd och CE-märkt och är säker för barn eftersom den har testats i detalj på dragkraft och sömmar. Den är också brand- och flamskyddad enligt EN71:2 utan användning av flamskyddsmedel.

Uppskattad leveranstid: 1-2 arbetsdagar

Vi strävar alltid efter att leverera dina beställningar så snabbt och effektivt som möjligt. Räkna med längre handläggningstider för större beställningar. När din beställning har packats kommer du få två e-postmeddelanden, en orderbekräftelse från oss som gäller som kvitto, och ett mail från transportbolaget där du hittar alla uppgifter för att följa din försändelse hela vägen.

Fraktpriset bestäms via paketets vikt och dimensioner. Fri frakt gäller om du beställer för mer än 499 kr och paketets vikt understiger 5 kg och ej är skrymmande.

En returavgift tas ut beroende på paketets vikt och returorsak, oftast 99 kr ifall det är en försändelse under 10 kg. Om det är något fel på varan får ni alltid en full återbetalning.

Läs mer om frakt och retur

Artikelnr: MX-0001610