Snuttefilt Harry Lion Blankie 36×20 cm

119 kr

I lager

Ett mjukt säkerhetstäcke med vårt älskade lejon Harry. Med bitring och ett fäste för napp med kardborreband. Använd lejontäcket som det första för att trösta barnet. Extra mjukt och mysigt tyg för att trösta och lugna barnet. Det älskvärda lejonet Harry blir en välbekant karaktär för barnet att bära runt och sova med. Lejonets man är en mjuk, säker bitring för barnet att tugga.

Storlek 36 x 20 cm
Ålder: 0+ mån
Maskintvättbar

Uppskattad leveranstid: 1-2 arbetsdagar

Vi strävar alltid efter att leverera dina beställningar så snabbt och effektivt som möjligt. Räkna med längre handläggningstider för större beställningar. När din beställning har packats kommer du få två e-postmeddelanden, en orderbekräftelse från oss som gäller som kvitto, och ett mail från transportbolaget där du hittar alla uppgifter för att följa din försändelse hela vägen.

Fraktpriset bestäms via paketets vikt och dimensioner. Fri frakt gäller om du beställer för mer än 499 kr och paketets vikt understiger 5 kg och ej är skrymmande.

En returavgift tas ut beroende på paketets vikt och returorsak, oftast 99 kr ifall det är en försändelse under 10 kg. Om det är något fel på varan får ni alltid en full återbetalning.

Läs mer om frakt och retur

Artikelnr: MX-0007263