Suddgummi 15 cm Big Mistakes Orange

49 kr

I lager

Suddgummit Big Mistakes är en användbar och underhållande produkt som är utformat för att hjälpa dig korrigera dina misstag med stil. Detta suddgummi har en lekfull design och är speciellt utformat för att ta itu med stora misstag och felsteg i ditt arbete, skisser eller skrivande.

Inte lämplig för barn under 3 år. Kvävningsrisk. Små delar

Storlek: 15 x 5 cm
Vikt: 300 g
CE-märkt

Uppskattad leveranstid: 1-2 arbetsdagar

Vi strävar alltid efter att leverera dina beställningar så snabbt och effektivt som möjligt. Räkna med längre handläggningstider för större beställningar. När din beställning har packats kommer du få två e-postmeddelanden, en orderbekräftelse från oss som gäller som kvitto, och ett mail från transportbolaget där du hittar alla uppgifter för att följa din försändelse hela vägen.

Fraktpriset bestäms via paketets vikt och dimensioner. Fri frakt gäller om du beställer för mer än 499 kr och paketets vikt understiger 5 kg och ej är skrymmande.

En returavgift tas ut beroende på paketets vikt och returorsak, oftast 99 kr ifall det är en försändelse under 10 kg. Om det är något fel på varan får ni alltid en full återbetalning.

Läs mer om frakt och retur

Artikelnr: MX-0007500