Pop It Fidget Spinner Rosa 8 cm

27 kr

I lager

Pop It Fidget Spinner kombinerar två populära leksaker – pop it och fidget spinner. En pop it är en taktil leksak med bubblor som kan tryckas ned för att skapa en tillfredsställande poppande känsla och ljud. En fidget spinner är en liten leksak som roterar runt en axel och används för att lindra stress och nervositet genom att snurra den mellan fingrarna. En Pop It Fidget Spinner är en hybrid som kan erbjuda både poppande och spinner-funktioner. Denna leksak ger barn möjlighet att både trycka på bubblorna och snurra den, vilket kan vara en underhållande och avkopplande aktivitet. Den kan också vara en rolig och interaktiv leksak för att minska stress eller oro.

När man använder pop it fidget spinner är det viktigt att övervaka barnen för att säkerställa att de använder den på ett säkert sätt och undviker att placera delar i ögonen eller munnen. Det kan vara en användbar leksak för att hjälpa barn att fokusera, slappna av och ha kul samtidigt.

Inte lämplig för barn under 3 år. Kvävningsrisk. Små delar

Storlek: 8 cm
Material: Silikon och plast
Ålder: 3+ år
CE-märkt

Uppskattad leveranstid: 1-2 arbetsdagar

Vi strävar alltid efter att leverera dina beställningar så snabbt och effektivt som möjligt. Räkna med längre handläggningstider för större beställningar. När din beställning har packats kommer du få två e-postmeddelanden, en orderbekräftelse från oss som gäller som kvitto, och ett mail från transportbolaget där du hittar alla uppgifter för att följa din försändelse hela vägen.

Fraktpriset bestäms via paketets vikt och dimensioner. Fri frakt gäller om du beställer för mer än 499 kr och paketets vikt understiger 5 kg och ej är skrymmande.

En returavgift tas ut beroende på paketets vikt och returorsak, oftast 99 kr ifall det är en försändelse under 10 kg. Om det är något fel på varan får ni alltid en full återbetalning.

Läs mer om frakt och retur

Artikelnr: MX-0007440