Loomlåda XL Limited Edition 28 cm

239 kr

I lager

LOOMLÅDA XL Limited Edition är en spännande och kreativ produkt som låter dig skapa olika typer av armband, smycken och andra accessoarer med hjälp av gummiarmband och en loomlåda. Den här Limited Edition-versionen erbjuder förmodligen extra funktioner, mönster eller tillbehör jämfört med standardversionen. En loomlåda är ett verktyg som används för att väva eller fläta små gummiarmband tillsammans och skapa olika mönster och designer. Du kan använda olika färgade gummiband för att skapa olika mönster och stilar, och resultatet blir ofta färgstarka och personliga smycken. LOOMLÅDA XL Limited Edition är förmodligen större och mer omfattande än standardversionen, vilket ger dig möjlighet att skapa ännu mer detaljerade och imponerande smycken. Den här typen av produkt kan vara en rolig och engagerande aktivitet för både barn och vuxna och kan även vara ett sätt att uttrycka din kreativitet och designfärdigheter.

Inte lämplig för barn under 3 år. Kvävningsrisk. Små delar

Ca 3000 gummband
Material: Silikon och plast
Ålder: 3+ år
CE-märkt

Uppskattad leveranstid: 1-2 arbetsdagar

Vi strävar alltid efter att leverera dina beställningar så snabbt och effektivt som möjligt. Räkna med längre handläggningstider för större beställningar. När din beställning har packats kommer du få två e-postmeddelanden, en orderbekräftelse från oss som gäller som kvitto, och ett mail från transportbolaget där du hittar alla uppgifter för att följa din försändelse hela vägen.

Fraktpriset bestäms via paketets vikt och dimensioner. Fri frakt gäller om du beställer för mer än 499 kr och paketets vikt understiger 5 kg och ej är skrymmande.

En returavgift tas ut beroende på paketets vikt och returorsak, oftast 99 kr ifall det är en försändelse under 10 kg. Om det är något fel på varan får ni alltid en full återbetalning.

Läs mer om frakt och retur

Artikelnr: MX-0007458