Kikare Camoflage Gul

79 kr

I lager

En leksakskikare i kamouflage, en småskalig replika av en kikare, vanligtvis tillverkad av plast. Den har en kamouflerad design, vilket innebär att den är mönstrad med färger och mönster som liknar kamouflage. Denna leksak ger barn möjlighet att låtsas vara upptäcktsresande, scouter eller äventyrare när de tittar genom kikaren. Leksakskikaren i kamouflage är ett bra verktyg för att stimulera barns fantasi och lek. Genom att använda kikaren kan barn låtsas att de tittar på djur, utforskar naturen eller letar efter spännande saker på avstånd. Kamouflagedesignen kan också bidra till att skapa en känsla av äventyr och spänning.

Inte lämplig för barn under 3 år. Kvävningsrisk. Små delar

Storlek: 13 cm
Ålder: 3+ år
CE-märkt

Uppskattad leveranstid: 1-2 arbetsdagar

Vi strävar alltid efter att leverera dina beställningar så snabbt och effektivt som möjligt. Räkna med längre handläggningstider för större beställningar. När din beställning har packats kommer du få två e-postmeddelanden, en orderbekräftelse från oss som gäller som kvitto, och ett mail från transportbolaget där du hittar alla uppgifter för att följa din försändelse hela vägen.

Fraktpriset bestäms via paketets vikt och dimensioner. Fri frakt gäller om du beställer för mer än 499 kr och paketets vikt understiger 5 kg och ej är skrymmande.

En returavgift tas ut beroende på paketets vikt och returorsak, oftast 99 kr ifall det är en försändelse under 10 kg. Om det är något fel på varan får ni alltid en full återbetalning.

Läs mer om frakt och retur

Artikelnr: MX-0007478