Kikare Camoflage Blå

79 kr

I lager

En leksakskikare i kamouflage, en småskalig replika av en kikare, vanligtvis tillverkad av plast. Den har en kamouflerad design, vilket innebär att den är mönstrad med färger och mönster som liknar kamouflage. Denna leksak ger barn möjlighet att låtsas vara upptäcktsresande, scouter eller äventyrare när de tittar genom kikaren. Leksakskikaren i kamouflage är ett bra verktyg för att stimulera barns fantasi och lek. Genom att använda kikaren kan barn låtsas att de tittar på djur, utforskar naturen eller letar efter spännande saker på avstånd. Kamouflagedesignen kan också bidra till att skapa en känsla av äventyr och spänning.

Inte lämplig för barn under 3 år. Kvävningsrisk. Små delar

Storlek: 13 cm Ålder: 3+ år CE-märkt

Uppskattad leveranstid: 1-2 arbetsdagar

Vi strävar alltid efter att leverera dina beställningar så snabbt och effektivt som möjligt. Leveranstiden är en uppskattning som räknas ut från det att paketet skickas. Räkna med längre handläggningstider för större beställningar.

Olika fraktalternativ är tillgängliga just för dig och visas i kassan när du beställer.

När din beställning har packats kommer du få två e-postmeddelanden, en orderbekräftelse från oss som gäller som kvitto, och ett mail från transportbolaget där du hittar alla uppgifter för att följa din försändelse hela vägen. Alla beställningar skickas med PostNord eller MX Transport.

Fraktpriset bestäms via paketets vikt och dimensioner.

Fri frakt gäller om du beställer för mer än 499 kr och paketets vikt understiger 5 kg och ej är skrymmande.

• Beställningar som väger 0-5 kg: 39-59 kr

• Beställningar som väger 5-10 kg och inte är skrymmande: 79 kr

• Paket med vikt 10–15 kg: 99 kr

• Skrymmande varor och paket med vikt över 15 kg: 199 kr

• Övrigt gods, varor som levereras på pall: 500 kr

Som kund kan man välja flera olika fraktalternativ. För alternativet Varubrev gäller Postnords maxmått 325x220x62 mm. Är det större än så väljs ett annat alternativ automatiskt för att paketet ska kunna levereras.

Ett giltigt ID krävs vid hämtning av paketet.

Läs mer om frakt och retur

Artikelnr: MX-0007477