Jojo Metall 5,5 cm Grön

39 kr

Slut i lager

En metalljojo med en ring, en leksak som kombinerar en robust metallkonstruktion med en innovativ ringdesign. Den unika ringen är placerad runt jojons axel och ger användaren möjlighet att fästa jojorepen på ett säkert sätt. Detta minimerar risken för att repet ska glida av eller lossna under jojospelandet. Denna typ av metalljojo är särskilt fördelaktig för nybörjare och de som övar på att utföra olika jojotrick. Ringdesignen gör det lättare att starta jojon och hålla repet på plats under spinning. Metallkonstruktionen ger också jojon extra vikt och balans, vilket underlättar trickutförandet.

Inte lämplig för barn under 3 år. Kvävningsrisk. Små delar

Ålder: 3+ år
CE-märkt

Uppskattad leveranstid: 1-2 arbetsdagar

Vi strävar alltid efter att leverera dina beställningar så snabbt och effektivt som möjligt. Räkna med längre handläggningstider för större beställningar. När din beställning har packats kommer du få två e-postmeddelanden, en orderbekräftelse från oss som gäller som kvitto, och ett mail från transportbolaget där du hittar alla uppgifter för att följa din försändelse hela vägen.

Fraktpriset bestäms via paketets vikt och dimensioner. Fri frakt gäller om du beställer för mer än 499 kr och paketets vikt understiger 5 kg och ej är skrymmande.

En returavgift tas ut beroende på paketets vikt och returorsak, oftast 99 kr ifall det är en försändelse under 10 kg. Om det är något fel på varan får ni alltid en full återbetalning.

Läs mer om frakt och retur

Artikelnr: MX-0007480