Hopprep Rosa 5 m

39 kr

I lager

Detta är ett hopprep med en längd av 5 meter som används för olika former av träning, lek eller konditionsaktiviteter. Hopprep är ett populärt redskap för att förbättra koordination, kondition och uthållighet. Du kan använda hopprep för att hoppa över repet medan du snurrar det över huvudet och under fötterna. Det är en rolig och effektiv träning som passar både barn och vuxna. Längden på 5 meter ger tillräckligt med utrymme för att hoppa bekvämt och varierat.

Längd: 5 meter
Material: Silikon och plast
Ålder: 4+ år
CE-märkt

Uppskattad leveranstid: 1-2 arbetsdagar

Vi strävar alltid efter att leverera dina beställningar så snabbt och effektivt som möjligt. Räkna med längre handläggningstider för större beställningar. När din beställning har packats kommer du få två e-postmeddelanden, en orderbekräftelse från oss som gäller som kvitto, och ett mail från transportbolaget där du hittar alla uppgifter för att följa din försändelse hela vägen.

Fraktpriset bestäms via paketets vikt och dimensioner. Fri frakt gäller om du beställer för mer än 499 kr och paketets vikt understiger 5 kg och ej är skrymmande.

En returavgift tas ut beroende på paketets vikt och returorsak, oftast 99 kr ifall det är en försändelse under 10 kg. Om det är något fel på varan får ni alltid en full återbetalning.

Läs mer om frakt och retur

Artikelnr: MX-0007465