Grape Soda Slime 10 cm

129 kr

I lager

Soda slime är en variant av slem eller lekmaterial som redan är förberedd och innehåller läskedryck som en del av dess sammansättning. Det är ett färdigt produkt som barn kan leka med direkt utan att behöva blanda eller skapa det själva.Soda slime har vanligtvis den karakteristiska bubbliga och sprudlande textur som läskedrycken ger, och det kan vara färgat och dekorerat på olika sätt för att öka lekens kreativitet och skoj. När man använder soda slime är det viktigt att följa de medföljande instruktionerna och säkerhetsanvisningarna för att säkerställa en säker och rolig lekupplevelse. Precis som med andra slemmaterial är det bäst att övervaka barn under leken och undvika att låta dem äta eller få materialet i ögonen eller munnen.

Ej lämplig för barn under 3 år. Kvävningsrisk. Små delar.

Kan lämna fläckar på vissa material

Storlek: 10 cm
Material: Silikon och plast
Ålder: 3+ år
CE-märkt

Uppskattad leveranstid: 1-2 arbetsdagar

Vi strävar alltid efter att leverera dina beställningar så snabbt och effektivt som möjligt. Räkna med längre handläggningstider för större beställningar. När din beställning har packats kommer du få två e-postmeddelanden, en orderbekräftelse från oss som gäller som kvitto, och ett mail från transportbolaget där du hittar alla uppgifter för att följa din försändelse hela vägen.

Fraktpriset bestäms via paketets vikt och dimensioner. Fri frakt gäller om du beställer för mer än 499 kr och paketets vikt understiger 5 kg och ej är skrymmande.

En returavgift tas ut beroende på paketets vikt och returorsak, oftast 99 kr ifall det är en försändelse under 10 kg. Om det är något fel på varan får ni alltid en full återbetalning.

Läs mer om frakt och retur

Artikelnr: MX-0007437