Börs Paljett Rosa 10×15 cm

59 kr

I lager

Denna börs kombinerar stil och funktionalitet på ett glittrande sätt. Med ett omslag som är täckt av skimrande paljetter blir det en iögonfallande accessoar som ger dina dagliga ärenden en extra touch av glamour. Omslaget är konstruerat med noggrannhet och har en slät innerfoder för att skydda dina kontanter, kort och mynt. Paljetterna är noggrant sydda på för att säkerställa att de inte lossnar eller tappar sin glans över tiden.

Inte lämplig för barn under 3 år. Kvävningsrisk. Små delar

Storlek: 10 x 15 cm
Ålder: 3+ år
Material: Silikon, plast och papper

Uppskattad leveranstid: 1-2 arbetsdagar

Vi strävar alltid efter att leverera dina beställningar så snabbt och effektivt som möjligt. Räkna med längre handläggningstider för större beställningar. När din beställning har packats kommer du få två e-postmeddelanden, en orderbekräftelse från oss som gäller som kvitto, och ett mail från transportbolaget där du hittar alla uppgifter för att följa din försändelse hela vägen.

Fraktpriset bestäms via paketets vikt och dimensioner. Fri frakt gäller om du beställer för mer än 499 kr och paketets vikt understiger 5 kg och ej är skrymmande.

En returavgift tas ut beroende på paketets vikt och returorsak, oftast 99 kr ifall det är en försändelse under 10 kg. Om det är något fel på varan får ni alltid en full återbetalning.

Läs mer om frakt och retur

Artikelnr: MX-0007490