Bilbana Fast & Furious Drop

499 kr

I lager

Upptäck spänningen med vår bilbana Fast & Furious Drop leksak, som tar bilracen direkt till ditt vardagsrum. Denna leksak är inspirerad av den populära filmserien Fast & Furious och ger barnen möjlighet att skapa sina egna actionfyllda racingäventyr.

Vår bilbana Fast & Furious Drop är designad med högsta kvalitet i åtanke och inkluderar detaljerade miniatyrbilar som är inspirerade av filmens ikoniska fordon. Med den medföljande banan kan barnen arrangera spännande race och snabba actionsekvenser precis som i filmerna.

Låt barnen skapa sina egna adrenalinfyllda bilrace och utveckla färdigheter som hand-öga-koordination och snabbt beslutsfattande.

Ge ditt barn möjligheten att bli en del av Fast & Furious-världen med vår bilbana Fast & Furious Drop leksak. Utforska vårt sortiment och låt barnen uppleva spänningen av racing och äventyr med denna fantastiska leksak.

Bilar: 10 cm
Ålder: 3+ år
CE-märkt

Uppskattad leveranstid: 1-2 arbetsdagar

Vi strävar alltid efter att leverera dina beställningar så snabbt och effektivt som möjligt. Leveranstiden är en uppskattning som räknas ut från det att paketet skickas. Räkna med längre handläggningstider för större beställningar.

Olika fraktalternativ är tillgängliga just för dig och visas i kassan när du beställer.

När din beställning har packats kommer du få två e-postmeddelanden, en orderbekräftelse från oss som gäller som kvitto, och ett mail från transportbolaget där du hittar alla uppgifter för att följa din försändelse hela vägen. Alla beställningar skickas med PostNord eller MX Transport.

Fraktpriset bestäms via paketets vikt och dimensioner.

Fri frakt gäller om du beställer för mer än 499 kr och paketets vikt understiger 5 kg och ej är skrymmande.

• Beställningar som väger 0-5 kg: 39-59 kr

• Beställningar som väger 5-10 kg och inte är skrymmande: 79 kr

• Paket med vikt 10–15 kg: 99 kr

• Skrymmande varor och paket med vikt över 15 kg: 199 kr

• Övrigt gods, varor som levereras på pall: 500 kr

Som kund kan man välja flera olika fraktalternativ. För alternativet Varubrev gäller Postnords maxmått 325x220x62 mm. Är det större än så väljs ett annat alternativ automatiskt för att paketet ska kunna levereras.

Ett giltigt ID krävs vid hämtning av paketet.

Läs mer om frakt och retur

Artikelnr: MX-0007857