Bilar i Tub 7 cm Pull-Back 6 st

59 kr

I lager

Leksaksbilar i tub av plast är en uppsättning små leksaksbilar som levereras i en tubliknande förpackning. Dessa bilar är tillverkade av plastmaterial och kan variera i färg och design. Tuben innehåller vanligtvis flera små bilar som är perfekta för att köra på olika ytor, inklusive golv, mattor och lekmattor. Denna typ av leksak är idealisk för fantasifulla lekar där barn kan låtsas köra bilar, arrangera racingtävlingar och utforska olika leksaksscener. Tuben är praktisk för förvaring och gör det enkelt att ta med leksaksbilarna överallt. Leksaksbilar i tub av plast kan vara populära presenter och är lämpliga för barn som älskar att leka med små bilar. Tänk på att övervaka yngre barn under lek med små leksaksbilar för att säkerställa en säker lekmiljö och för att undvika att små delar utgör en kvävningsrisk.

Inte lämplig för barn under 3 år. Kvävningsrisk. Små delar

Storlek: 7 cm
Ålder: 3+ år
CE-märkt

Uppskattad leveranstid: 1-2 arbetsdagar

Vi strävar alltid efter att leverera dina beställningar så snabbt och effektivt som möjligt. Räkna med längre handläggningstider för större beställningar. När din beställning har packats kommer du få två e-postmeddelanden, en orderbekräftelse från oss som gäller som kvitto, och ett mail från transportbolaget där du hittar alla uppgifter för att följa din försändelse hela vägen.

Fraktpriset bestäms via paketets vikt och dimensioner. Fri frakt gäller om du beställer för mer än 499 kr och paketets vikt understiger 5 kg och ej är skrymmande.

En returavgift tas ut beroende på paketets vikt och returorsak, oftast 99 kr ifall det är en försändelse under 10 kg. Om det är något fel på varan får ni alltid en full återbetalning.

Läs mer om frakt och retur

Artikelnr: MX-0007472