Bil Racing Metall 7 cm 12 st

199 kr

I lager

En racingbil i metall är en småskalig replika av en racerbil tillverkad av metallmaterial. Den är detaljerad med realistiska designelement och färger som efterliknar äkta racerbilar. Denna leksaksbil är perfekt för fantasifulla lekar och kan ge barn möjlighet att utforska och låtsas köra som en racerförare. Den är också ett populärt val för samlare och bilentusiaster som uppskattar detaljerade modeller av snabba bilar. Kom ihåg att övervaka små barn för att säkerställa att små delar inte utgör en kvävningsrisk under leken.

Inte lämplig för barn under 3 år. Kvävningsrisk. Små delar

Storlek: 7 cm
Ålder: 3+ år
CE-märkt

Uppskattad leveranstid: 1-2 arbetsdagar

Vi strävar alltid efter att leverera dina beställningar så snabbt och effektivt som möjligt. Räkna med längre handläggningstider för större beställningar. När din beställning har packats kommer du få två e-postmeddelanden, en orderbekräftelse från oss som gäller som kvitto, och ett mail från transportbolaget där du hittar alla uppgifter för att följa din försändelse hela vägen.

Fraktpriset bestäms via paketets vikt och dimensioner. Fri frakt gäller om du beställer för mer än 499 kr och paketets vikt understiger 5 kg och ej är skrymmande.

En returavgift tas ut beroende på paketets vikt och returorsak, oftast 99 kr ifall det är en försändelse under 10 kg. Om det är något fel på varan får ni alltid en full återbetalning.

Läs mer om frakt och retur

Artikelnr: MX-0007471