Bil 7 cm Metall FW 24-pack

125 kr

Slut i lager

En leksaksbil i metall från Metal Series är en miniatyrversion av en bil tillverkad med metallmaterial. Den ingår i en serie av leksaker som fokuserar på hög kvalitet och detaljrikedom. Denna leksaksbil är speciellt utformad för att efterlikna äkta bilar och har en realistisk design med noggrant återskapade detaljer. Metal Series-leksaksbilarna är ofta tätare och tyngre än sina plastmotparter och är populära bland samlare och bilentusiaster. Dessa leksaksbilar är både hållbara och estetiskt tilltalande. Barn kan använda dem för fantasifulla lekar och lära sig om olika bilmärken och modeller på ett interaktivt sätt.

Inte lämplig för barn under 3 år. Kvävningsrisk. Små delar

Storlek: 7 cm
Ålder: 3+ år
CE-märkt

Uppskattad leveranstid: 1-2 arbetsdagar

Vi strävar alltid efter att leverera dina beställningar så snabbt och effektivt som möjligt. Räkna med längre handläggningstider för större beställningar. När din beställning har packats kommer du få två e-postmeddelanden, en orderbekräftelse från oss som gäller som kvitto, och ett mail från transportbolaget där du hittar alla uppgifter för att följa din försändelse hela vägen.

Fraktpriset bestäms via paketets vikt och dimensioner. Fri frakt gäller om du beställer för mer än 499 kr och paketets vikt understiger 5 kg och ej är skrymmande.

En returavgift tas ut beroende på paketets vikt och returorsak, oftast 99 kr ifall det är en försändelse under 10 kg. Om det är något fel på varan får ni alltid en full återbetalning.

Läs mer om frakt och retur

Artikelnr: MX-0007474