Bil 7 cm DC FW 12-pack

229 kr

I lager

En leksaksbil i die-cast metall är en exakt miniatyrreplica av en riktig bil, tillverkad med en metod som kallas die-casting. Den är tillverkad av metallmaterial, vilket ger den en hållbar och tyngre känsla jämfört med plastmodeller. Denna leksaksbil är känd för sin höga detaljrikedom och realistiska design, inklusive målning, dekaler och andra attribut som liknar riktiga bilar. Den här typen av leksaksbil är populär bland samlare och bilentusiaster på grund av dess autentiska utseende och högkvalitativa utförande. Barn kan använda leksaksbilen i die-cast metall för fantasifulla lekar, samtidigt som de lär sig om olika bilmärken och modeller. Det är viktigt att notera att leksaksbilar i die-cast metall ofta innehåller små delar och därför bör användas under övervakning, särskilt för yngre barn.

Inte lämplig för barn under 3 år. Kvävningsrisk. Små delar

Storlek: 7 cm
Ålder: 3+ år
CE-märkt

Uppskattad leveranstid: 1-2 arbetsdagar

Vi strävar alltid efter att leverera dina beställningar så snabbt och effektivt som möjligt. Räkna med längre handläggningstider för större beställningar. När din beställning har packats kommer du få två e-postmeddelanden, en orderbekräftelse från oss som gäller som kvitto, och ett mail från transportbolaget där du hittar alla uppgifter för att följa din försändelse hela vägen.

Fraktpriset bestäms via paketets vikt och dimensioner. Fri frakt gäller om du beställer för mer än 499 kr och paketets vikt understiger 5 kg och ej är skrymmande.

En returavgift tas ut beroende på paketets vikt och returorsak, oftast 99 kr ifall det är en försändelse under 10 kg. Om det är något fel på varan får ni alltid en full återbetalning.

Läs mer om frakt och retur

Artikelnr: MX-0007473