Anteckningsbok A5 Pop-Fidget Rosa Rainbow

169 kr

I lager

Denna anteckningsbok med pop-fidget-tema är en unik och spännande kombination av två populära element – en anteckningsbok och pop-fidget-leksaker. Pop-fidget-leksaker är taktila leksaker med bubblor som kan tryckas ned för att skapa en tillfredsställande känsla och ljud. En anteckningsbok är en plats för att skriva ned tankar, idéer och anteckningar. En anteckningsbok med pop-fidget-tema kan ha en design som inkluderar pop-fidget-motiv på omslaget eller sidorna. Den kan också innehålla faktiska pop-fidget-bubblor integrerade i boken, antingen som en dekorativ detalj eller som en taktilt interaktiv funktion. Att ha en anteckningsbok med pop-fidget-tema kan vara ett sätt att kombinera skrivande och taktila upplevelser. Det kan vara ett roligt sätt att hålla händerna sysselsatta medan du tänker eller antecknar. Kom ihåg att överväga användbarheten och hur det påverkar skrivupplevelsen när du väljer en sådan bok.

Inte lämplig för barn under 3 år. Kvävningsrisk. Små delar

Storlek: 14,5 x 21 cm
Material: Silikon, plast och papper
Ålder: 3+ år

Uppskattad leveranstid: 1-2 arbetsdagar

Vi strävar alltid efter att leverera dina beställningar så snabbt och effektivt som möjligt. Räkna med längre handläggningstider för större beställningar. När din beställning har packats kommer du få två e-postmeddelanden, en orderbekräftelse från oss som gäller som kvitto, och ett mail från transportbolaget där du hittar alla uppgifter för att följa din försändelse hela vägen.

Fraktpriset bestäms via paketets vikt och dimensioner. Fri frakt gäller om du beställer för mer än 499 kr och paketets vikt understiger 5 kg och ej är skrymmande.

En returavgift tas ut beroende på paketets vikt och returorsak, oftast 99 kr ifall det är en försändelse under 10 kg. Om det är något fel på varan får ni alltid en full återbetalning.

Läs mer om frakt och retur

Artikelnr: MX-0007451