Anteckningsbok A5 Plysch Rosa Katt

99 kr

I lager

Denna A5-anteckningsbok med plyschdekorerad regnbåge och hjärta är en charmig och mysig bok för att skriva ner dina tankar, idéer och anteckningar. Storleken A5 gör den enkel att bära med sig, så du kan använda den var som helst. Med plyschdekorerad regnbåge och hjärta får boken en lekfull och gullig touch. Det plyschiga materialet ger en extra dimension av textur och kan också kännas mjukt och bekvämt att röra vid. En A5-anteckningsbok med plyschdekorerad regnbåge och hjärta är perfekt för att skriva ned dina tankar, göra listor eller uttrycka din kreativitet genom skrivande eller ritande. Den unika designen gör den också till en fin present till någon som älskar att anteckna eller som uppskattar vackra och lekfulla detaljer i sina anteckningsböcker.

Inte lämplig för barn under 3 år. Kvävningsrisk. Små delar

Storlek: 16 x 21 cm
Material: Silikon, plast och papper
Ålder: 3+ år

Uppskattad leveranstid: 1-2 arbetsdagar

Vi strävar alltid efter att leverera dina beställningar så snabbt och effektivt som möjligt. Räkna med längre handläggningstider för större beställningar. När din beställning har packats kommer du få två e-postmeddelanden, en orderbekräftelse från oss som gäller som kvitto, och ett mail från transportbolaget där du hittar alla uppgifter för att följa din försändelse hela vägen.

Fraktpriset bestäms via paketets vikt och dimensioner. Fri frakt gäller om du beställer för mer än 499 kr och paketets vikt understiger 5 kg och ej är skrymmande.

En returavgift tas ut beroende på paketets vikt och returorsak, oftast 99 kr ifall det är en försändelse under 10 kg. Om det är något fel på varan får ni alltid en full återbetalning.

Läs mer om frakt och retur

Artikelnr: MX-0007454