Bitleksak Elefant

139 kr

Slut i lager

Beskrivning

Spännande silikon- och träleksak för barn

Introducera en perfekt leksak för ditt barns lek och utforskning – en kombinerad silikon- och träleksak som erbjuder timmar av nöje. Denna leksak är designad för att stimulera barnets sinnen genom att vara rolig att greppa, skaka och tugga på. Den perfekta storleken, cirka 6,5×10 cm, gör den idealisk för små händer att hålla.

Designad för att lugna och stimulera

Med en strukturerad ring blir denna leksak snabbt ett intressant och skönt tuggobjekt för barnet, särskilt när det kliar i munnen. Strukturen uppmuntrar till taktil utforskning och bidrar till att lindra obehag vid tandning.

Hållbar och säker

Träringen är tillverkad av FSC-märkt och obehandlat bokträ, vilket garanterar ett hållbart och giftfritt alternativ för ditt barn. Silikondelen är framställd av livsmedelsgodkänd silikon, certifierad enligt FDA och LFGB, fri från BPA och ftalater, vilket gör leksaken helt säker för ditt barn att tugga på.

Enkel att rengöra

Denna praktiska leksak är enkel att hålla ren och kan handdiskas. Kom ihåg att skölja noggrant och torka torr för att upprätthålla dess kvalitet och säkerhet över tid.

Perfekt för barnets utveckling

Välj en leksak som stödjer ditt barns utveckling och välbefinnande. Denna silikon- och träleksak kombinerar nytta med nöje, erbjuder lugnande lindring under tandningsperioden och stimulerar samtidigt barnets motoriska färdigheter och sensoriska upptäckt.

Artikelnr: MX-0010945

Leverans & returer

Snabb leverans

Leveranstid 1-2 dagar. Skickas samma dag direkt från vårt svenska lager.

Spåra paket

Följ din försändelse via spårningslänken som skickas när paketet lämnar vårt lager.

Säker betalning

Betala säkert med kort, Swish, eller faktura via Klarna.

Behöver du hjälp?

Vår kompetenta kundtjänst hjälper dig.