Bitleksak Elefant

139 kr

I lager

Spännande silikon- och träleksak för barn

Introducera en perfekt leksak för ditt barns lek och utforskning – en kombinerad silikon- och träleksak som erbjuder timmar av nöje. Denna leksak är designad för att stimulera barnets sinnen genom att vara rolig att greppa, skaka och tugga på. Den perfekta storleken, cirka 6,5×10 cm, gör den idealisk för små händer att hålla.

Designad för att lugna och stimulera

Med en strukturerad ring blir denna leksak snabbt ett intressant och skönt tuggobjekt för barnet, särskilt när det kliar i munnen. Strukturen uppmuntrar till taktil utforskning och bidrar till att lindra obehag vid tandning.

Hållbar och säker

Träringen är tillverkad av FSC-märkt och obehandlat bokträ, vilket garanterar ett hållbart och giftfritt alternativ för ditt barn. Silikondelen är framställd av livsmedelsgodkänd silikon, certifierad enligt FDA och LFGB, fri från BPA och ftalater, vilket gör leksaken helt säker för ditt barn att tugga på.

Enkel att rengöra

Denna praktiska leksak är enkel att hålla ren och kan handdiskas. Kom ihåg att skölja noggrant och torka torr för att upprätthålla dess kvalitet och säkerhet över tid.

Perfekt för barnets utveckling

Välj en leksak som stödjer ditt barns utveckling och välbefinnande. Denna silikon- och träleksak kombinerar nytta med nöje, erbjuder lugnande lindring under tandningsperioden och stimulerar samtidigt barnets motoriska färdigheter och sensoriska upptäckt.

Uppskattad leveranstid: 1-2 arbetsdagar

Vi strävar alltid efter att leverera dina beställningar så snabbt och effektivt som möjligt. Leveranstiden är en uppskattning som räknas ut från det att paketet skickas. Räkna med längre handläggningstider för större beställningar.

Olika fraktalternativ är tillgängliga just för dig och visas i kassan när du beställer.

När din beställning har packats kommer du få två e-postmeddelanden, en orderbekräftelse från oss som gäller som kvitto, och ett mail från transportbolaget där du hittar alla uppgifter för att följa din försändelse hela vägen. Alla beställningar skickas med PostNord eller MX Transport.

Fraktpriset bestäms via paketets vikt och dimensioner.

Fri frakt gäller om du beställer för mer än 499 kr och paketets vikt understiger 5 kg och ej är skrymmande.

• Beställningar som väger 0-5 kg: 39-59 kr

• Beställningar som väger 5-10 kg och inte är skrymmande: 79 kr

• Paket med vikt 10–15 kg: 99 kr

• Skrymmande varor och paket med vikt över 15 kg: 199 kr

• Övrigt gods, varor som levereras på pall: 500 kr

Som kund kan man välja flera olika fraktalternativ. För alternativet Varubrev gäller Postnords maxmått 325x220x62 mm. Är det större än så väljs ett annat alternativ automatiskt för att paketet ska kunna levereras.

Ett giltigt ID krävs vid hämtning av paketet.

Läs mer om frakt och retur

Artikelnr: MX-0010945