Silikonmugg

Mugg i silikon med dubbla handtag och lock med sugrör. Den behändiga muggen i mjuk silikon är enkel för små barnhänder att greppa och dricka ur, utan spill. När locket och sugröret inte behövs längre kan den användas som en vanlig mugg, tålig och lätt att t ex packa i väska på utflykten.

Muggen är tillverkad i 100% silikon som är livsmedelsgodkänd enligt både FDA och LFGB. Silikonmuggen tål att tappas i golvet och kan köras i mikrovågsugn och diskmaskin samt kan vara i frysen.

Storlek: 9×6 cm
Material: 100% silikon
Livsmedelsgodkänd silikon, fri från plast, BPA, PVC och ftalater
Kan användas i mikrovågsugn och frys
Kan maskindiskas

Uppskattad leveranstid: 1-2 arbetsdagar

Vi strävar alltid efter att leverera dina beställningar så snabbt och effektivt som möjligt. Räkna med längre handläggningstider för större beställningar. När din beställning har packats kommer du få två e-postmeddelanden, en orderbekräftelse från oss som gäller som kvitto, och ett mail från transportbolaget där du hittar alla uppgifter för att följa din försändelse hela vägen.

Fraktpriset bestäms via paketets vikt och dimensioner. Fri frakt gäller om du beställer för mer än 499 kr och paketets vikt understiger 5 kg och ej är skrymmande.

Läs mer om frakt och retur

Artikelnr: