Advance Tan Boosting Face Drops 15 ml

169 kr

I lager

St. Moriz Tan Boosting Face Drops Skräddarsy Din Perfekta Solbränna

Med St. Moriz Tan Boosting Face Drops kan du enkelt skapa en skräddarsydd och naturlig solbränd hudton för ditt ansikte. Dessa återfuktande droppar är designade för att gradvis bygga upp en vacker solkysst nyans.

Flexibel och Anpassningsbar Användning

Anpassa intensiteten på din solbränna med antalet droppar 1-3 droppar för en lätt och naturlig färg, eller 3-6 droppar för en djupare och mer gyllene ton. Blanda enkelt dropparna med din vanliga ansiktskräm för en jämn och naturlig applicering.

Naturlig Glöd och Fräsch Hud

Dessa ansiktsdroppar är utformade för att ge din hud en härlig fräschhet och ett fantastiskt glow. De är veganska och utan guidefärg, vilket gör dem lämpliga för alla hudtyper och ger en transparent och naturlig finish.

Ingredienser

Aqua, Dihydroxyacetone, Alcohol Denat., Propylene Glycol, Ethoxydiglycol, Phenoxyethanol, Hydroxyethylcellulose, Ethylhexylglycerin, Citric Acid, Aloe Arborescens Leaf Extract, Glycerin, Sucrose, Potassium Sorbate, Sodium Benzoate, Caramel

Uppskattad leveranstid: 1-2 arbetsdagar

Vi strävar alltid efter att leverera dina beställningar så snabbt och effektivt som möjligt. Leveranstiden är en uppskattning som räknas ut från det att paketet skickas. Räkna med längre handläggningstider för större beställningar.

Olika fraktalternativ är tillgängliga just för dig och visas i kassan när du beställer.

När din beställning har packats kommer du få två e-postmeddelanden, en orderbekräftelse från oss som gäller som kvitto, och ett mail från transportbolaget där du hittar alla uppgifter för att följa din försändelse hela vägen. Alla beställningar skickas med PostNord eller MX Transport.

Fraktpriset bestäms via paketets vikt och dimensioner.

Fri frakt gäller om du beställer för mer än 499 kr och paketets vikt understiger 5 kg och ej är skrymmande.

• Beställningar som väger 0-5 kg: 39-59 kr

• Beställningar som väger 5-10 kg och inte är skrymmande: 79 kr

• Paket med vikt 10–15 kg: 99 kr

• Skrymmande varor och paket med vikt över 15 kg: 199 kr

• Övrigt gods, varor som levereras på pall: 500 kr

Som kund kan man välja flera olika fraktalternativ. För alternativet Varubrev gäller Postnords maxmått 325x220x62 mm. Är det större än så väljs ett annat alternativ automatiskt för att paketet ska kunna levereras.

Ett giltigt ID krävs vid hämtning av paketet.

Läs mer om frakt och retur

Artikelnr: MX-0008503