Celestial Dreams Barnvagnsleksak Uggla

199 kr

I lager

En gosig snöuggla i plysch som gärna hänger med på barnvagnspromenaden. Ugglan skakar och vibrerar spännande när man drar i stjärnan. Fäst ugglan på barnvagnen eller babyskyddet med den medföljande ringen. En rolig leksak som står för underhållningen under promenaden eller hemmavid. Från nyfödd
Vibrerar och skakar när du drar i stjärnan
Ring som kan fästas i t.ex. barnvagnen eller babyskyddet
Torkas av med fuktig trasa
Mått: 23 x 13 x 4 cm
Hela Skip Hops sortiment följer REACH samt EU-standarder och innehåller inga förbjudna kemikalier

Uppskattad leveranstid: 1-2 arbetsdagar

Vi strävar alltid efter att leverera dina beställningar så snabbt och effektivt som möjligt. Räkna med längre handläggningstider för större beställningar. När din beställning har packats kommer du få två e-postmeddelanden, en orderbekräftelse från oss som gäller som kvitto, och ett mail från transportbolaget där du hittar alla uppgifter för att följa din försändelse hela vägen.

Fraktpriset bestäms via paketets vikt och dimensioner. Fri frakt gäller om du beställer för mer än 499 kr och paketets vikt understiger 5 kg och ej är skrymmande.

En returavgift tas ut beroende på paketets vikt och returorsak, oftast 99 kr ifall det är en försändelse under 10 kg. Om det är något fel på varan får ni alltid en full återbetalning.

Läs mer om frakt och retur

Artikelnr: MX-0002105