VW Multivan Leksaksbil 8 cm

69 kr

Slut i lager

VW Multivan är en eftertraktad bilmodell inom bilvärlden, och nu kan du lägga till den i din samling med Siku’s miniatyrversion. VW Multivan är en ikonisk MPV (Multi-Purpose Vehicle) som erbjuder gott om utrymme för hela familjen och deras bagage. Denna leksaksbil från Siku speglar den autentiska designen och detaljerna hos modellen. Siku’s VW Multivan-modell är tillverkad av högkvalitativa material som är både säkra och hållbara, vilket innebär att ditt barn kan leka med den under många timmar utan att oroa sig för att den går sönder. Bilen har en imponerande realistisk finish och är designad i miniatyrstorlek, vilket gör den perfekt för samlare eller som en gåva till någon som älskar bilar. Den passar också utmärkt som ett tillägg till vilken bilbana eller lekplats som helst, och ger barnen möjlighet att leka med sina favoritbilar på ett mer verklighetstroget sätt. VW Multivan är en praktisk och attraktiv leksaksbil som både barn och vuxna, särskilt de som är bilentusiaster, kommer att uppskatta. Siku’s modell av VW Multivan är en perfekt miniatyrversion som kommer att passa in i vilken samling som helst. Det är den perfekta presenten till en födelsedag eller julklapp, oavsett om mottagaren är ett barn eller en vuxen som beundrar den moderna bilindustrin. Så om du vill lägga till extra nöje i ditt barns lektid samtidigt som du får ett konstverk i din samling, är Siku’s VW Multivan leksaksbil ett självklart val!

Varning! Inte lämplig för barn under 36 månader. Små delar. Kvävningsrisk.

Storlek: 8 cm
Ålder: 3+ år
CE-märkt

Uppskattad leveranstid: 1-2 arbetsdagar

Vi strävar alltid efter att leverera dina beställningar så snabbt och effektivt som möjligt. Räkna med längre handläggningstider för större beställningar. När din beställning har packats kommer du få två e-postmeddelanden, en orderbekräftelse från oss som gäller som kvitto, och ett mail från transportbolaget där du hittar alla uppgifter för att följa din försändelse hela vägen.

Fraktpriset bestäms via paketets vikt och dimensioner. Fri frakt gäller om du beställer för mer än 499 kr och paketets vikt understiger 5 kg och ej är skrymmande.

En returavgift tas ut beroende på paketets vikt och returorsak, oftast 99 kr ifall det är en försändelse under 10 kg. Om det är något fel på varan får ni alltid en full återbetalning.

Läs mer om frakt och retur

Artikelnr: MX-0007272