Toyota Landcruiser Leksaksbil 10 cm

79 kr

I lager

Toyota Landcruiser, tillverkad i metall och plast, lyser i en livlig gul nyans. Denna leksaksbil för barn har öppningsbara dörrar, vilket ger en interaktiv dimension till leken. Kombinationen av metall och plast garanterar hållbarhet och en verklighetstrogen utseende. Designad med omsorgsfull uppmärksamhet på detaljer, fångar denna miniatyr av Toyota Landcruiser kärnan av det riktiga fordonet. De öppningsbara dörrarna ger en realistisk touch och förbättrar den övergripande lekupplevelsen. Med sin högkvalitativa konstruktion är denna leksaksbil redo för otaliga äventyr. Toyota Landcruiser leksaksbil passar perfekt för barn som älskar fordon och fantasifull lek. När de skapar scenarier och ger sig ut på fantasifulla äventyr, kommer de att stärka sin kreativitet och berättarförmåga. Med sin iögonfallande gula färg, kombinationen av material och de öppningsbara dörrarna är denna Toyota Landcruiser leksaksbil ett utmärkt val för barn som söker både skoj och realism i sin lektid.

Varning! Inte lämplig för barn under 36 månader. Små delar. Kvävningsrisk.

Storlek: 10 cm
Ålder: 3+ år
CE-märkt

Uppskattad leveranstid: 1-2 arbetsdagar

Vi strävar alltid efter att leverera dina beställningar så snabbt och effektivt som möjligt. Räkna med längre handläggningstider för större beställningar. När din beställning har packats kommer du få två e-postmeddelanden, en orderbekräftelse från oss som gäller som kvitto, och ett mail från transportbolaget där du hittar alla uppgifter för att följa din försändelse hela vägen.

Fraktpriset bestäms via paketets vikt och dimensioner. Fri frakt gäller om du beställer för mer än 499 kr och paketets vikt understiger 5 kg och ej är skrymmande.

En returavgift tas ut beroende på paketets vikt och returorsak, oftast 99 kr ifall det är en försändelse under 10 kg. Om det är något fel på varan får ni alltid en full återbetalning.

Läs mer om frakt och retur

Artikelnr: MX-0007279