Fascinerande Sopbil Sweeper 7 cm: Smått Format, Stor Renhållningsglädje

69 kr

I lager

Utforska renhållning med vår leksakslastbil Sopbil Sweeper 7 cm

Upptäck den spännande världen av renhållning med vår detaljerade leksakslastbil Sopbil Sweeper 7 cm. Den är perfekt för både stora och små som gillar att hålla saker rent och snyggt. Denna leksak är inte bara underhållande, utan också samlarvärdig.

Den är utformad för att tillfredsställa alla som älskar att hålla staden ren. Dess kompakta storlek och realistiska design gör den till en favorit.

Funktioner som ökar realismen

Vår Sopbil Sweeper 7 cm har många imponerande funktioner. Den ger en extra dos av realism till din lek. Bland dess funktioner hittar du en fällbar sopbehållare och en rörlig plastchassi. Den har också en metallförarhytt.

Resten av maskinen inkluderar en sugenhet och plastdäck. Dessa element bidrar till en autentisk upplevelse av renhållningsarbete.

Lämplig för alla åldrar

Oavsett om du är en vuxen samlare eller ett barn från 3 år och uppåt, kommer du att uppskatta vår Sopbil Sweeper 7 cm. Den är en perfekt gåva för alla som gillar renhållning och maskiner.

Observera att den innehåller små delar. Därför är den inte lämplig för barn under 36 månader på grund av kvävningsrisk.

Uppskattad leveranstid: 1-2 arbetsdagar

Vi strävar alltid efter att leverera dina beställningar så snabbt och effektivt som möjligt. Leveranstiden är en uppskattning som räknas ut från det att paketet skickas. Räkna med längre handläggningstider för större beställningar.

Olika fraktalternativ är tillgängliga just för dig och visas i kassan när du beställer.

När din beställning har packats kommer du få två e-postmeddelanden, en orderbekräftelse från oss som gäller som kvitto, och ett mail från transportbolaget där du hittar alla uppgifter för att följa din försändelse hela vägen. Alla beställningar skickas med PostNord eller MX Transport.

Fraktpriset bestäms via paketets vikt och dimensioner.

Fri frakt gäller om du beställer för mer än 499 kr och paketets vikt understiger 5 kg och ej är skrymmande.

• Beställningar som väger 0-5 kg: 39-59 kr

• Beställningar som väger 5-10 kg och inte är skrymmande: 79 kr

• Paket med vikt 10–15 kg: 99 kr

• Skrymmande varor och paket med vikt över 15 kg: 199 kr

• Övrigt gods, varor som levereras på pall: 500 kr

Som kund kan man välja flera olika fraktalternativ. För alternativet Varubrev gäller Postnords maxmått 325x220x62 mm. Är det större än så väljs ett annat alternativ automatiskt för att paketet ska kunna levereras.

Ett giltigt ID krävs vid hämtning av paketet.

Läs mer om frakt och retur

Artikelnr: MX-0008328