Rymdfärja Space Shuttle 8 cm

69 kr

I lager

Sikus rymdskepp är en enastående leksak som tilltalar alla unga rymdfantaster med drömmar om att en dag utforska världsrymden som astronauter. Denna imponerande rymdfarkost möjliggör fantasifull färd genom galaxen och ger möjlighet att upptäcka nya världar och glittrande stjärnor. Med sin detaljerade och estetiskt tilltalande design avbildar rymdskeppet autentiskt den ikoniska NASA-rymdfärjans utseende, med det karakteristiska USA-märket på sidan. Den verklighetstrogna känslan hos denna leksak är något som barnen verkligen kommer att uppskatta och ta till sig. Konstruerat med noggrannhet och tillverkat av högkvalitativa, hållbara material står rymdskeppet pall för långa lekstunder och äventyr. Dess konstruktion är utformad för att tåla lekens påfrestningar och kan enkelt bli en hörnsten i varje barns lekrum. Rymdskeppet stimulerar fantasin och kreativiteten hos barnen samtidigt som de, på ett interaktivt och roligt sätt, kan lära sig om rymdforskning och vetenskap. Om du önskar ge ditt barn en minnesvärd present som inte bara inspirerar utan också underhåller under många år framöver, så är Sikus rymdskepp ett val som definitivt kommer att glädja.

Varning! Inte lämplig för barn under 36 månader. Små delar. Kvävningsrisk.

Storlek: 8 cm
Ålder: 3+ år
CE-märkt

Uppskattad leveranstid: 1-2 arbetsdagar

Vi strävar alltid efter att leverera dina beställningar så snabbt och effektivt som möjligt. Räkna med längre handläggningstider för större beställningar. När din beställning har packats kommer du få två e-postmeddelanden, en orderbekräftelse från oss som gäller som kvitto, och ett mail från transportbolaget där du hittar alla uppgifter för att följa din försändelse hela vägen.

Fraktpriset bestäms via paketets vikt och dimensioner. Fri frakt gäller om du beställer för mer än 499 kr och paketets vikt understiger 5 kg och ej är skrymmande.

En returavgift tas ut beroende på paketets vikt och returorsak, oftast 99 kr ifall det är en försändelse under 10 kg. Om det är något fel på varan får ni alltid en full återbetalning.

Läs mer om frakt och retur

Artikelnr: MX-0007264