Polisvan Tysk 8 cm

69 kr

I lager

Polisvans leksaksbil i metall är en imponerande miniatyrversion av en polisfordon. Tillverkad av hållbar metall och detaljrikt utformad, ger denna leksaksbil en realistisk känsla och en autentisk lekupplevelse. Den robusta konstruktionen gör att den kan klara av både lek och äventyr. Polisvansens detaljer är noggrant återskapade, med realistiska färgscheman, emblem och markeringar. Dess metalliska finish ger en känsla av äkthet och hållbarhet. Denna polisvans leksaksbil är en perfekt komplettering till en lekstad eller leksakspolisstation. Den ger barn möjligheten att iscensätta spännande räddnings- och brottsbekämpningsscenarier, samtidigt som den främjar kreativitet och fantasi. Med sin metalliska konstruktion och realistiska detaljer är denna polisvans leksaksbil ett utmärkt val för barn som älskar att leka med fordon och utforska en värld av äventyr och fantasi.

Varning! Inte lämplig för barn under 36 månader. Små delar. Kvävningsrisk.

Storlek: 8 cm
Ålder: 3+ år
CE-märkt

Uppskattad leveranstid: 1-2 arbetsdagar

Vi strävar alltid efter att leverera dina beställningar så snabbt och effektivt som möjligt. Räkna med längre handläggningstider för större beställningar. När din beställning har packats kommer du få två e-postmeddelanden, en orderbekräftelse från oss som gäller som kvitto, och ett mail från transportbolaget där du hittar alla uppgifter för att följa din försändelse hela vägen.

Fraktpriset bestäms via paketets vikt och dimensioner. Fri frakt gäller om du beställer för mer än 499 kr och paketets vikt understiger 5 kg och ej är skrymmande.

En returavgift tas ut beroende på paketets vikt och returorsak, oftast 99 kr ifall det är en försändelse under 10 kg. Om det är något fel på varan får ni alltid en full återbetalning.

Läs mer om frakt och retur

Artikelnr: MX-0007275