Leksakstraktor med Tillbehör 12 cm

139 kr

I lager

Steyr-traktorn med Pöttinger-gräsklippare är en spännande leksak som kombinerar både metall och plast i sin tillverkning. Denna leksaksfordon är utformad med omsorg och har en röd färg som ger den en livlig och iögonfallande utseende. Med en realistisk design och tillägget av en Pöttinger-gräsklippare ger denna leksak barnen möjligheten att utforska och återskapa lantbruksaktiviteter. De kan leka med att klippa gräs, utforska bondgårdsäventyr och lära sig om hur olika maskiner fungerar tillsammans. Denna leksak ger barn en rolig och pedagogisk lekupplevelse där de kan utveckla sina fantasifulla förmågor samtidigt som de lär sig om lantbruksarbete och maskiner. Den är perfekt för barn som älskar fordon och har intresse för bondgårdsaktiviteter.

Varning! Inte lämplig för barn under 36 månader. Små delar. Kvävningsrisk.

Storlek: 12 cm
Ålder: 3+ år
CE-märkt

Uppskattad leveranstid: 1-2 arbetsdagar

Vi strävar alltid efter att leverera dina beställningar så snabbt och effektivt som möjligt. Räkna med längre handläggningstider för större beställningar. När din beställning har packats kommer du få två e-postmeddelanden, en orderbekräftelse från oss som gäller som kvitto, och ett mail från transportbolaget där du hittar alla uppgifter för att följa din försändelse hela vägen.

Fraktpriset bestäms via paketets vikt och dimensioner. Fri frakt gäller om du beställer för mer än 499 kr och paketets vikt understiger 5 kg och ej är skrymmande.

En returavgift tas ut beroende på paketets vikt och returorsak, oftast 99 kr ifall det är en försändelse under 10 kg. Om det är något fel på varan får ni alltid en full återbetalning.

Läs mer om frakt och retur

Artikelnr: MX-0007292