Leksakstraktor Front med Dolly & Tipp 28 cm

379 kr

I lager

Detta fullt fungerande set i frögrönt är det perfekta tillägget till den framgångsrika SIKU Farmer-serien i skala 1:50. Claas Axion 850 med rörlig spade och frontlastararm drar en tandemaxelvagn med en 3-axlig Fliegl dumper. Satsen, gjord av högkvalitativt metall- och plastdelar, kan användas för både lastning och transport. Dumpern med dolly kan kombineras med vilken SIKU-traktor som helst i skala 1:50 och kan användas i skördekedjan för att lossa en skördetröska. Tråget är tippbart. Bakluckan kan öppnas. Fällbart stödfot för parkering av dumpern. Dockan kan även användas med modeller i skala 1:50 i SIKU Super-serien. SIKU – Sedan över 70 år tillbaka har siku stått för leksaksmodeller av hög kvalitet. Generationer av föräldrar har redan roat sig med dessa modeller och skulle gärna vilja att deras barn också får uppleva detta. Den stabila tillverkningen, detaljrikedomen samt varje modells varierande funktioner får barnens ögon att lysa upp – förr som nu.

Varning! Inte lämplig för barn under 36 månader. Små delar. Kvävningsrisk.

Storlek: 28 cm
Ålder: 3+ år
CE-märkt

Uppskattad leveranstid: 1-2 arbetsdagar

Vi strävar alltid efter att leverera dina beställningar så snabbt och effektivt som möjligt. Räkna med längre handläggningstider för större beställningar. När din beställning har packats kommer du få två e-postmeddelanden, en orderbekräftelse från oss som gäller som kvitto, och ett mail från transportbolaget där du hittar alla uppgifter för att följa din försändelse hela vägen.

Fraktpriset bestäms via paketets vikt och dimensioner. Fri frakt gäller om du beställer för mer än 499 kr och paketets vikt understiger 5 kg och ej är skrymmande.

En returavgift tas ut beroende på paketets vikt och returorsak, oftast 99 kr ifall det är en försändelse under 10 kg. Om det är något fel på varan får ni alltid en full återbetalning.

Läs mer om frakt och retur

Artikelnr: MX-0007295