KTM X-Bow GT Leksaksbil 7 cm

79 kr

I lager

KTM X-Bow GT är en imponerande leksaksbil i metall/plast, modellerad efter KTM X-Bow GT. I en snygg kombination av blått och svart, utstrålar denna miniatyrbil både stil och prestanda. Den är utrustad med realistiska gummidäck som ger den extra grepp och autenticitet när den rullar. Denna leksaksbil är utformad med noggranna detaljer för att efterlikna KTM X-Bow GT-modellen. Den kombinerar kvaliteten av metall med plastens flexibilitet för en hållbar och underhållande lekupplevelse. Med sin högkvalitativa konstruktion är den redo för många lekstunder. Siku 1436 är det perfekta leksaksfordonet för barn som älskar fordon och äventyr. Genom att rollspela med denna KTM X-Bow GT leksaksbil kan barnen skapa spännande racing- och körsituationer, samtidigt som de utvecklar sin fantasi och kreativitet. Med sin kombination av metall och plast samt detaljrikedom är denna Siku 1436 KTM X-Bow GT leksaksbil en fantastisk present för barn som är fascinerade av fordon och önskar en rolig och realistisk lekupplevelse.

Varning! Inte lämplig för barn under 36 månader. Små delar. Kvävningsrisk.

Storlek: 7 cm
Ålder: 3+ år
CE-märkt

Uppskattad leveranstid: 1-2 arbetsdagar

Vi strävar alltid efter att leverera dina beställningar så snabbt och effektivt som möjligt. Räkna med längre handläggningstider för större beställningar. När din beställning har packats kommer du få två e-postmeddelanden, en orderbekräftelse från oss som gäller som kvitto, och ett mail från transportbolaget där du hittar alla uppgifter för att följa din försändelse hela vägen.

Fraktpriset bestäms via paketets vikt och dimensioner. Fri frakt gäller om du beställer för mer än 499 kr och paketets vikt understiger 5 kg och ej är skrymmande.

En returavgift tas ut beroende på paketets vikt och returorsak, oftast 99 kr ifall det är en försändelse under 10 kg. Om det är något fel på varan får ni alltid en full återbetalning.

Läs mer om frakt och retur

Artikelnr: MX-0007278