Fendt Traktor 942 Vario med Skopa 38 cm

199 kr

I lager

Fendt 942 Vario med frontlastare är en leksakstraktor i skala 1:50 tillverkad i en kombination av metall och plast. Denna leksak presenteras i en svart färg som liknar den riktiga Fendt 942 Vario-traktorn och dess tillhörande utrustning. Med en rörlig skopa och en funktionell frontlastare ger denna leksak barnen en realistisk och interaktiv lekupplevelse. Dessutom har traktorn både bak- och framkoppling, vilket öppnar upp för ännu mer lekmöjligheter. Denna leksakstraktor är inte bara underhållande utan även pedagogisk då den lär barn om lantbruksmaskiner och deras funktioner. Den uppmuntrar till kreativ lek där barnen kan utforska och skapa olika lantbruksrelaterade scenarier. Fendt 942 Vario med frontlastare är en utmärkt leksak för barn som älskar fordon och äventyr. Den ger en engagerande lekupplevelse med möjligheten att upptäcka olika aspekter av lantbruk och utforska olika lekscenarier.

Varning! Inte lämplig för barn under 36 månader. Små delar. Kvävningsrisk.

Storlek: 38 cm
Ålder: 3+ år
CE-märkt

Uppskattad leveranstid: 1-2 arbetsdagar

Vi strävar alltid efter att leverera dina beställningar så snabbt och effektivt som möjligt. Räkna med längre handläggningstider för större beställningar. När din beställning har packats kommer du få två e-postmeddelanden, en orderbekräftelse från oss som gäller som kvitto, och ett mail från transportbolaget där du hittar alla uppgifter för att följa din försändelse hela vägen.

Fraktpriset bestäms via paketets vikt och dimensioner. Fri frakt gäller om du beställer för mer än 499 kr och paketets vikt understiger 5 kg och ej är skrymmande.

En returavgift tas ut beroende på paketets vikt och returorsak, oftast 99 kr ifall det är en försändelse under 10 kg. Om det är något fel på varan får ni alltid en full återbetalning.

Läs mer om frakt och retur

Artikelnr: MX-0007297