Bugatti Chiron Gendarmerie Leksakbil 8 cm

79 kr

I lager

BBugatti Chiron Polisbil i blått är en leksaksbil tillverkad av metall och plast. Med sina gummidäck ger den en realistisk känsla och bättre grepp under leken. Dessutom kan dörrarna öppnas, vilket ger en interaktiv och spännande lekupplevelse. Denna leksaksbil är perfekt för barn som älskar fordon och äventyr, och den låter dem skapa roliga och fantasifulla polisinspirerade lekscenarier..

Varning! Inte lämplig för barn under 36 månader. Små delar. Kvävningsrisk.

Storlek: 8 cm
Ålder: 3+ år
CE-märkt

Uppskattad leveranstid: 1-2 arbetsdagar

Vi strävar alltid efter att leverera dina beställningar så snabbt och effektivt som möjligt. Räkna med längre handläggningstider för större beställningar. När din beställning har packats kommer du få två e-postmeddelanden, en orderbekräftelse från oss som gäller som kvitto, och ett mail från transportbolaget där du hittar alla uppgifter för att följa din försändelse hela vägen.

Fraktpriset bestäms via paketets vikt och dimensioner. Fri frakt gäller om du beställer för mer än 499 kr och paketets vikt understiger 5 kg och ej är skrymmande.

En returavgift tas ut beroende på paketets vikt och returorsak, oftast 99 kr ifall det är en försändelse under 10 kg. Om det är något fel på varan får ni alltid en full återbetalning.

Läs mer om frakt och retur

Artikelnr: MX-0007287