Brandbil Svensk 8 cm

69 kr

I lager

En metall leksaksbil i form av en brandbil är en imponerande miniatyrversion av detta viktiga räddningsfordon. Tillverkad av tålig metall och precisionsskapad för att efterlikna en riktig brandbil, ger denna leksaksbil en känsla av äkthet och spänning till lekstunderna. Den robusta metallkonstruktionen ger hållbarhet och långvarig lekglädje. Brandbilens detaljer är noga återskapade med realistiska färger, logotyper och designelement som liknar en riktig brandbil. Denna brandbil leksaksbil i metall är en perfekt tillägg till lekstäder eller räddningslekplatser. Den ger barnen möjlighet att rollspela brandman och räddningsscenarier medan de samtidigt stimulerar sin fantasi och kreativitet. Med den robusta metallkonstruktionen och de realistiska detaljerna är denna brandbil leksaksbil i metall en idealisk leksak för barn som älskar fordon och äventyr. Den ger dem möjligheten att utforska världen av räddningsoperationer och låter deras fantasi ta fritt spelrum.

Varning! Inte lämplig för barn under 36 månader. Små delar. Kvävningsrisk.

Storlek: 8 cm
Ålder: 3+ år
CE-märkt

Uppskattad leveranstid: 1-2 arbetsdagar

Vi strävar alltid efter att leverera dina beställningar så snabbt och effektivt som möjligt. Räkna med längre handläggningstider för större beställningar. När din beställning har packats kommer du få två e-postmeddelanden, en orderbekräftelse från oss som gäller som kvitto, och ett mail från transportbolaget där du hittar alla uppgifter för att följa din försändelse hela vägen.

Fraktpriset bestäms via paketets vikt och dimensioner. Fri frakt gäller om du beställer för mer än 499 kr och paketets vikt understiger 5 kg och ej är skrymmande.

En returavgift tas ut beroende på paketets vikt och returorsak, oftast 99 kr ifall det är en försändelse under 10 kg. Om det är något fel på varan får ni alltid en full återbetalning.

Läs mer om frakt och retur

Artikelnr: MX-0007276