Brandbil 8 cm

49 kr

I lager

Sikus senaste brandbil med vattenkanon är den ultimata leksaken för den unga brandmannen i familjen. Denna brandbil är utformad för att på ett effektivt sätt bekämpa eldsvådor. Med sin imponerande vattenkapacitet kan den ta itu med även de mest utmanande bränderna. Vattenkanonen på bilen är kraftfull och enkel att fästa på brandbilen samt fylla med vatten. Sikus brandbil utmärker sig genom hög kvalitet och en mängd spännande detaljer som bidrar till en realistisk lekupplevelse. Bilens hjul och chassi är av högsta kvalitet, vilket gör att den klarar av terrängen och alla tänkbara utmaningar med lätthet. Bilens design är både snygg och färgglad i en autentisk brandbil-stil som garanterat fångar uppmärksamhet. Utformningen speglar en verklig brandbil på ett imponerande vis och uppmuntrar barn att identifiera sig med den och använda sin fantasi för att skapa spännande brandmannahistorier. Sikus brandbil med vattenkanon är den ultimata leksaken för barn som vill ha en rolig och spännande leklek samtidigt som de lär sig om vikten av brandsäkerhet och behovet av brandmän och brandbilar när olyckan är framme. Investera i Sikus brandbil med vattenkanon idag och ge barnen möjligheten att agera som hjältar i sina egna fantasirika brandmannamiljöer.

Varning! Inte lämplig för barn under 36 månader. Små delar. Kvävningsrisk.

Storlek: 8 cm
Ålder: 3+ år
CE-märkt

Uppskattad leveranstid: 1-2 arbetsdagar

Vi strävar alltid efter att leverera dina beställningar så snabbt och effektivt som möjligt. Räkna med längre handläggningstider för större beställningar. När din beställning har packats kommer du få två e-postmeddelanden, en orderbekräftelse från oss som gäller som kvitto, och ett mail från transportbolaget där du hittar alla uppgifter för att följa din försändelse hela vägen.

Fraktpriset bestäms via paketets vikt och dimensioner. Fri frakt gäller om du beställer för mer än 499 kr och paketets vikt understiger 5 kg och ej är skrymmande.

En returavgift tas ut beroende på paketets vikt och returorsak, oftast 99 kr ifall det är en försändelse under 10 kg. Om det är något fel på varan får ni alltid en full återbetalning.

Läs mer om frakt och retur

Artikelnr: MX-0007269