Återvinningstransport 8 cm

49 kr

I lager

Sikus återvinningslastbil utgör den ultimata leksaken för unga som hyser en fascination för byggmaskiner och spännande uppdrag. Denna lastbil är särskilt designad för att samla in invånarnas återvinningsmaterial och föra dem till återvinningsstationen. Med Återvinningslastbilen får barnen en realistisk och trovärdig inblick i vad det innebär att vara en del av den stora återvinningsprocessen. Lastbilens detaljerade design och varje funktionell komponent skapar en autentisk upplevelse. Klassiska byggmaskiner som denna är kända för sin pålitlighet och robusthet, och det gäller även för Återvinningslastbilen från Siku. Denna leksakslastbil utgör en fantastisk möjlighet för barn att lära sig och förstå hur återvinning och medvetenhet kring resurshantering fungerar. Genom att använda Återvinningslastbilen för att sortera sina egna leksaker kan barnen aktivt delta och känna att de bidrar till en mer hållbar värld. Återvinningslastbilen från Siku är en högkvalitativ leksak som passar barn i alla åldrar som är fascinerade av byggmaskiner och har intresse av att lära sig mer om hållbar resursanvändning och återvinning. Med sin robusta konstruktion och realistiska utformning utgör denna leksak en perfekt gåva till barn som älskar att både leka och lära sig samtidigt.

Varning! Inte lämplig för barn under 36 månader. Små delar. Kvävningsrisk.

Storlek: 8 cm
Ålder: 3+ år
CE-märkt

Uppskattad leveranstid: 1-2 arbetsdagar

Vi strävar alltid efter att leverera dina beställningar så snabbt och effektivt som möjligt. Räkna med längre handläggningstider för större beställningar. När din beställning har packats kommer du få två e-postmeddelanden, en orderbekräftelse från oss som gäller som kvitto, och ett mail från transportbolaget där du hittar alla uppgifter för att följa din försändelse hela vägen.

Fraktpriset bestäms via paketets vikt och dimensioner. Fri frakt gäller om du beställer för mer än 499 kr och paketets vikt understiger 5 kg och ej är skrymmande.

En returavgift tas ut beroende på paketets vikt och returorsak, oftast 99 kr ifall det är en försändelse under 10 kg. Om det är något fel på varan får ni alltid en full återbetalning.

Läs mer om frakt och retur

Artikelnr: MX-0007265