Aston Martin DBS Superleggera Leksakbil 9 cm

79 kr

I lager

Aston Martin DBS Superleggera är en leksaksbil som kombinerar metall och plast i sin tillverkning. Den har en elegant blå färg som ger den en stilig och sofistikerad look. Denna leksaksbil är designad för barn och har öppningsbara dörrar som lägger till en extra nivå av realistisk interaktivitet i leken. För att förstärka dess autenticitet och sportiga utseende, är den utrustad med gummidäck och sportfälgar. Detta ger den en mer realistisk känsla och en unik touch som lockar till fantasifull lek. Aston Martin DBS Superleggera leksaksbil är ett utmärkt val för barn som är intresserade av bilar och äventyr. Med dess noggrant utformade detaljer och realistiska funktioner erbjuder den en engagerande lekupplevelse och ger barnen möjlighet att utforska och skapa spännande bilinspirerade lekscenarier.

Varning! Inte lämplig för barn under 36 månader. Små delar. Kvävningsrisk.

Storlek: 9 cm
Ålder: 3+ år
CE-märkt

Uppskattad leveranstid: 1-2 arbetsdagar

Vi strävar alltid efter att leverera dina beställningar så snabbt och effektivt som möjligt. Räkna med längre handläggningstider för större beställningar. När din beställning har packats kommer du få två e-postmeddelanden, en orderbekräftelse från oss som gäller som kvitto, och ett mail från transportbolaget där du hittar alla uppgifter för att följa din försändelse hela vägen.

Fraktpriset bestäms via paketets vikt och dimensioner. Fri frakt gäller om du beställer för mer än 499 kr och paketets vikt understiger 5 kg och ej är skrymmande.

En returavgift tas ut beroende på paketets vikt och returorsak, oftast 99 kr ifall det är en försändelse under 10 kg. Om det är något fel på varan får ni alltid en full återbetalning.

Läs mer om frakt och retur

Artikelnr: MX-0007291