Cilla Tofflor

Shepherd Cilla – Värmande Damtofflor i Ull

Shepherd Cilla är ett par varma och sköna damtofflor i ull, perfekta för hemmabruk. Dessa tofflor kommer i en klassisk slip-in modell med en mjuk, uttagbar innersula i mocka, vilket ger en anpassningsbar och bekväm upplevelse. Yttersulan i gummi säkerställer stabilitet och hållbarhet.

Behöver du en extra innersula?

Om du behöver en extra innersula för dina Shepherd Cilla tofflor, går det bra att beställa dessa separat under kategorin accessoarer-sulor på vår hemsida. Detta gör det enkelt att anpassa tofflorna ytterligare för optimal komfort.

Specifikationer

Innermaterial: 70% Ull, 30% Polyester

Ovanmaterial: 70% Ull, 30% Polyester

Yttersula: Gummi

Passform: Normal

Skötselråd för Ull och Fårskinn Tofflor

För att bevara kvaliteten och komforten hos dina Shepherd Cilla tofflor, rekommenderas att du undviker tvätt så länge som möjligt. Vid behov av tvätt, välj handtvätt eller ett 30 graders ullprogram i tvättmaskin med ett milt och skonsamt tvättmedel, företrädesvis ullschampo. Torka tofflorna naturligt i rumstemperatur och använd papper för att bibehålla formen under torkningsprocessen. Använd en mjuk borste för att återställa mockan/ullen när produkten är torr. Undvik direkt solljus och placering vid element för att undvika skador på materialet. Observera att tofflor med folietryck inte ska tvättas.

Uppskattad leveranstid: 1-2 arbetsdagar

Vi strävar alltid efter att leverera dina beställningar så snabbt och effektivt som möjligt. Leveranstiden är en uppskattning som räknas ut från det att paketet skickas. Räkna med längre handläggningstider för större beställningar.

Olika fraktalternativ är tillgängliga just för dig och visas i kassan när du beställer.

När din beställning har packats kommer du få två e-postmeddelanden, en orderbekräftelse från oss som gäller som kvitto, och ett mail från transportbolaget där du hittar alla uppgifter för att följa din försändelse hela vägen. Alla beställningar skickas med PostNord eller MX Transport.

Fraktpriset bestäms via paketets vikt och dimensioner.

Fri frakt gäller om du beställer för mer än 499 kr och paketets vikt understiger 5 kg och ej är skrymmande.

• Beställningar som väger 0-5 kg: 39-59 kr

• Beställningar som väger 5-10 kg och inte är skrymmande: 79 kr

• Paket med vikt 10–15 kg: 99 kr

• Skrymmande varor och paket med vikt över 15 kg: 199 kr

• Övrigt gods, varor som levereras på pall: 500 kr

Som kund kan man välja flera olika fraktalternativ. För alternativet Varubrev gäller Postnords maxmått 325x220x62 mm. Är det större än så väljs ett annat alternativ automatiskt för att paketet ska kunna levereras.

Ett giltigt ID krävs vid hämtning av paketet.

Läs mer om frakt och retur

Artikelnr: