30%

Tofflor Anton

Det ursprungliga priset var: 1 100 kr.Det nuvarande priset är: 770 kr.

Beskrivning

Shepherd Anton – Mjuka Herrtofflor i Fårskinn

Shepherd Anton är ett par herrtofflor i ankelhög modell, perfekt för hemmabruk. Tillverkade i mjukt fårskinn, dessa tofflor är utformade för komfort och enkelhet, med ett praktiskt litet sprund på sidorna som gör dem lätta att ta på och av. Dekorativa utanpåliggande sömmar, kantband i textil runt sulan, och en hälla bak i mocka tillför stil och funktionalitet.

Om EVA Sulan

EVA-sulan, tillverkad av Etylen Vinyl Acetat, är känd för sin lätthet och exceptionella stötdämpning. Detta gör den till ett idealiskt material för yttersulor, vilket bidrar till både komfort och hållbarhet för användaren.

Specifikationer

Innermaterial: Sheepskin

Ovanmaterial: Sheepskin

Yttersula: EVA sole

Passform: Normal

Skötselråd för Fårskinn och Ull Tofflor

För att dina Shepherd Anton tofflor ska behålla sin kvalitet och komfort, undvik tvätt så länge som möjligt. Vid behov av tvätt, rekommenderas handtvätt eller maskintvätt på ett 30 graders ullprogram med ett milt och skonsamt tvättmedel, företrädesvis ullschampo. Torka tofflorna naturligt i rumstemperatur och använd papper för att bibehålla formen under torkningsprocessen. Använd en mjuk borste för att återställa mockan eller ullen när produkten är torr. Undvik direkt solljus och placering vid element för att skydda materialet. Observera att tofflor med folietryck inte bör tvättas.

Artikelnr:

Leverans & returer

Snabb leverans

Leveranstid 1-2 dagar. Skickas samma dag direkt från vårt svenska lager.

Spåra paket

Följ din försändelse via spårningslänken som skickas när paketet lämnar vårt lager.

Säker betalning

Betala säkert med kort, Swish, eller faktura via Klarna.

Behöver du hjälp?

Vår kompetenta kundtjänst hjälper dig.