Bath Pearls Wellness Manuva Argan Scent 60 g

19 kr

I lager

Om du vill skapa en atmosfär av avkoppling och välbefinnande i ditt badkar, är påsarna med badpärlor eller kristaller från Wellness-sortimentet från Sence precis vad du behöver. Med tre olika exotiska dofter är dessa påsar designade för att ge den ultimata avkopplingsupplevelsen i bekvämligheten av ditt eget badkar.

Formulerad för att lugna och återuppliva din kropp och själ. Badpärlorna är rika på mineraler och naturliga eteriska oljor som främjar muskelavslappning, blodcirkulation och cellförnyelse. De erbjuder dig en lyxig och avkopplande badupplevelse.

Dessa påsar med badpärlor från Wellness-sortimentet från Sence är också mycket praktiska och lätta att använda. Varje påse innehåller 60g badpärlor eller kristaller, vilket gör att du enkelt kan dosera den mängd som behövs för ditt bad. Allt du behöver göra är att hälla innehållet i påsen i ditt varma badvatten, rör om försiktigt och fördjupa dig i ett avkopplande bad. Kristallerna eller pärlorna löses upp snabbt, vilket gör att du kan uppleva alla fördelar med eteriska oljor och mineraler på bara några minuter.

Ett utmärkt val att ge bort i present till vänner och familj. De kommer i snygga förpackningar vilket gör dem perfekta för alla speciella tillfällen, som födelsedagar, semesterfester eller tackpresenter.

Sammanfattningsvis är Sences Wellness-sortiment badpärlor eller kristallpåsar ett utmärkt sätt att förvandla ditt bad till ett lyxigt spa och njuta av den ultimata avkopplingsupplevelsen hemma. Prova dem nu och upptäck alla fördelar för din kropp och själ!

Uppskattad leveranstid: 1-2 arbetsdagar

Vi strävar alltid efter att leverera dina beställningar så snabbt och effektivt som möjligt. Räkna med längre handläggningstider för större beställningar. När din beställning har packats kommer du få två e-postmeddelanden, en orderbekräftelse från oss som gäller som kvitto, och ett mail från transportbolaget där du hittar alla uppgifter för att följa din försändelse hela vägen.

Fraktpriset bestäms via paketets vikt och dimensioner. Fri frakt gäller om du beställer för mer än 499 kr och paketets vikt understiger 5 kg och ej är skrymmande.

En returavgift tas ut beroende på paketets vikt och returorsak, oftast 99 kr ifall det är en försändelse under 10 kg. Om det är något fel på varan får ni alltid en full återbetalning.

Läs mer om frakt och retur

Artikelnr: MX-0006704