Skallra med Spegel Tully The Toucan

Det ursprungliga priset var: 155 kr.Det nuvarande priset är: 140 kr.

I lager

Förvandla din lilla ängels lekstund till en värld av upptäckt och underhållning med Tully the Toucan skallra, en mångsidig aktivitetsleksak designad för att stimulera och engagera barnets sinnen.

Produktdetaljer:

Material:
Tully är tillverkad av 100% polyester och fylld med återvunnet material, vilket gör skallran både mjuk och miljövänlig. Den inbyggda bitleksaken är gjord av 100% silikon (TPE), perfekt för att lindra smärta under tandning.

Funktioner:
Denna färgglada skallra är utrustad med en spegel för självupptäckt, en bitleksak för att lindra kliande tandkött och en vinge som prasslar vid beröring, vilket erbjuder en mångsidig sensorisk upplevelse.

Utvecklingsfördelar:
Skallror som Tully hjälper till att stärka och utveckla barnets känsel, syn, smak, självmedvetande, motorik och hörsel. Varje element är utformat för att utmana och stimulera ditt barn på olika sätt.

Säkerhetsinformation:
Tully är testad enligt EN71-1, EN71-2, EN71-3 standarder och bär UKCA-märkningen, vilket garanterar att produkten är säker för barn från födseln.

Skötsel och Underhåll:
Tully the Toucan skallra är lättskött – tvätta för hand i kallt vatten. Dess hållbara material garanterar att den står emot slitage, vilket gör den till en långvarig följeslagare för din lilla.

Förvandla varje lekstund till en lärorik och underhållande upplevelse med Tully the Toucan. Den är inte bara en skallra, utan en kompanjon som stödjer ditt barns utveckling, uppmuntrar upptäckt och erbjuder tröst under de utmanande tandningsperioderna. Skaffa en Tully idag och se ditt barns sinnen vakna till liv!

Uppskattad leveranstid: 1-2 arbetsdagar

Vi strävar alltid efter att leverera dina beställningar så snabbt och effektivt som möjligt. Leveranstiden är en uppskattning som räknas ut från det att paketet skickas. Räkna med längre handläggningstider för större beställningar.

Olika fraktalternativ är tillgängliga just för dig och visas i kassan när du beställer.

När din beställning har packats kommer du få två e-postmeddelanden, en orderbekräftelse från oss som gäller som kvitto, och ett mail från transportbolaget där du hittar alla uppgifter för att följa din försändelse hela vägen. Alla beställningar skickas med PostNord eller MX Transport.

Fraktpriset bestäms via paketets vikt och dimensioner.

Fri frakt gäller om du beställer för mer än 499 kr och paketets vikt understiger 5 kg och ej är skrymmande.

• Beställningar som väger 0-5 kg: 39-59 kr

• Beställningar som väger 5-10 kg och inte är skrymmande: 79 kr

• Paket med vikt 10–15 kg: 99 kr

• Skrymmande varor och paket med vikt över 15 kg: 199 kr

• Övrigt gods, varor som levereras på pall: 500 kr

Som kund kan man välja flera olika fraktalternativ. För alternativet Varubrev gäller Postnords maxmått 325x220x62 mm. Är det större än så väljs ett annat alternativ automatiskt för att paketet ska kunna levereras.

Ett giltigt ID krävs vid hämtning av paketet.

Läs mer om frakt och retur

Artikelnr: MX-0007909