Skallra med Spegel & Bitring Luca The Laybird

Det ursprungliga priset var: 139 kr.Det nuvarande priset är: 125 kr.

I lager

Möt Luca, en mångsidig aktivitetsskallra designad för att underhålla, lugna och stimulera ditt barn på flera nivåer. Med vingar som fungerar som bitringar, erbjuder Luca inte bara ljudglädje utan också lättnad för kliande tandkött under de utmanande tandutbrottsperioderna.

Funktioner och fördelar:

Material: Luca är gjord av 75% bomull, 20% polyester och 5% elastan, med fyllning av 100% återvunnen polyester. Bitringarna är av 100% silikon (TPE), vilket garanterar säkerhet och komfort för ditt barn.

Multisensorisk Stimulans: Denna skallra erbjuder en rad olika texturer och färger för att stimulera syn och känsel, medan skallrans ljud och bitringarnas struktur engagerar hörsel och smak. Ett inbyggt spegel adderar ytterligare en dimension av självupptäckt.
Motorisk Utveckling: Genom att greppa och utforska skallran och dess olika element, bidrar Luca till utvecklingen av både fin- och grovmotorik.

Skötsel och säkerhet:
Rengöring: Skallran är lätt att rengöra med handtvätt i kallt vatten, vilket håller den fräsch och säker för barnets utforskande händer och mun.
Säkerhetsstandarder: Produkten uppfyller CE- och UKCA-standarder, vilket bekräftar dess säkerhet och kvalitet.

Varför välja Luca skallra?
Lucas skallra är mer än bara en leksak; den är en följeslagare som stöttar ditt barns multisensoriska utveckling. Varje detalj, från de mjuka och hårda texturerna till skallrans ljud och spegel, är utformad för att engagera och utveckla barnets sinnen och färdigheter på ett roligt och interaktivt sätt.

Uppskattad leveranstid: 1-2 arbetsdagar

Vi strävar alltid efter att leverera dina beställningar så snabbt och effektivt som möjligt. Leveranstiden är en uppskattning som räknas ut från det att paketet skickas. Räkna med längre handläggningstider för större beställningar.

Olika fraktalternativ är tillgängliga just för dig och visas i kassan när du beställer.

När din beställning har packats kommer du få två e-postmeddelanden, en orderbekräftelse från oss som gäller som kvitto, och ett mail från transportbolaget där du hittar alla uppgifter för att följa din försändelse hela vägen. Alla beställningar skickas med PostNord eller MX Transport.

Fraktpriset bestäms via paketets vikt och dimensioner.

Fri frakt gäller om du beställer för mer än 499 kr och paketets vikt understiger 5 kg och ej är skrymmande.

• Beställningar som väger 0-5 kg: 39-59 kr

• Beställningar som väger 5-10 kg och inte är skrymmande: 79 kr

• Paket med vikt 10–15 kg: 99 kr

• Skrymmande varor och paket med vikt över 15 kg: 199 kr

• Övrigt gods, varor som levereras på pall: 500 kr

Som kund kan man välja flera olika fraktalternativ. För alternativet Varubrev gäller Postnords maxmått 325x220x62 mm. Är det större än så väljs ett annat alternativ automatiskt för att paketet ska kunna levereras.

Ett giltigt ID krävs vid hämtning av paketet.

Läs mer om frakt och retur

Artikelnr: MX-0007901