Muslinfilt Pixie Land GOTS 3-pack 75×75 cm

159 kr

I lager

Upplev ultimat mjukhet och komfort med vårt utsökta bunt av tre organiska muslinfiltar, en oumbärlig skatt för varje ny förälder. Tillverkade med precision och omsorg, varje filt i detta set förmedlar en unik berättelse, inspirerad av den förtrollande Pixie Land-kollektionen.

Funktioner och fördelar:
Material: Dessa muslinfiltar är gjorda av 100% organisk GOTS-certifierad muslinbomull, vilket garanterar en kvalitetsprodukt som är både miljövänlig och skonsam mot din babys känsliga hud.
Design: Varje filt bär en unik design från Sebra’s Pixie Land-kollektion, en hyllning till skogens miniatyrskapelser och dess naturliga skönhet.
Mångsidighet: Muslinfiltarna är inte bara en källa till värme och komfort för ditt barn utan också en stilfull accessoar som kan användas som en swaddle, skugga eller amningsskydd.

Skötselråd:
Tvätta i normal cykel vid 60°C med liknande färger
Blek inte
Torktumla inte
Linjetorka
Stryk vid max 150°C
Kemtvätta inte

Varför välja dessa muslinfiltar?
Den ultimata blandningen av funktionalitet, komfort och estetik gör dessa muslinfiltar till ett måste i varje hem med små barn. De är inte bara mjuka och skonsamma, men deras unika design gör varje användning till en upplevelse av skönhet och kvalitet.

Uppskattad leveranstid: 1-2 arbetsdagar

Vi strävar alltid efter att leverera dina beställningar så snabbt och effektivt som möjligt. Leveranstiden är en uppskattning som räknas ut från det att paketet skickas. Räkna med längre handläggningstider för större beställningar.

Olika fraktalternativ är tillgängliga just för dig och visas i kassan när du beställer.

När din beställning har packats kommer du få två e-postmeddelanden, en orderbekräftelse från oss som gäller som kvitto, och ett mail från transportbolaget där du hittar alla uppgifter för att följa din försändelse hela vägen. Alla beställningar skickas med PostNord eller MX Transport.

Fraktpriset bestäms via paketets vikt och dimensioner.

Fri frakt gäller om du beställer för mer än 499 kr och paketets vikt understiger 5 kg och ej är skrymmande.

• Beställningar som väger 0-5 kg: 39-59 kr

• Beställningar som väger 5-10 kg och inte är skrymmande: 79 kr

• Paket med vikt 10–15 kg: 99 kr

• Skrymmande varor och paket med vikt över 15 kg: 199 kr

• Övrigt gods, varor som levereras på pall: 500 kr

Som kund kan man välja flera olika fraktalternativ. För alternativet Varubrev gäller Postnords maxmått 325x220x62 mm. Är det större än så väljs ett annat alternativ automatiskt för att paketet ska kunna levereras.

Ett giltigt ID krävs vid hämtning av paketet.

Läs mer om frakt och retur

Artikelnr: MX-0007890