Lära Gå Aktivitetsvagn Wildlife

1 085 kr

Slut i lager

Beskrivning

Sebra aktivitetsvagnen erbjuder en perfekt blandning av lek, inlärning och stöd för ditt barns första steg. Denna lära gå vagn är rikligt utrustad med kreativa detaljer som inte bara stärker ditt barns motoriska färdigheter utan också erbjuder timmar av underhållning.

Funktioner och fördelar:

Material: Tillverkad av 64% plywood, 20% MDF, 11% bokträ och 5% Hemu-trä, garanterar denna lära gå vagn hållbarhet och säkerhet för ditt barn. Varje material är noga utvalt för att erbjuda optimal stöd och varaktighet.

Interaktiv Lek: Med en mängd interaktiva funktioner uppmuntrar lära gå vagnen både lek och inlärning. Den är en lekplats och stöd för de första stegen i ett, vilket gör den till en multifunktionell följeslagare för ditt barns utvecklingsresa.

Säkerhetsstandarder: Denna lära gå vagn är testad enligt EN71-1, EN71-2, EN71-3 standarder och bär både CE- och UKCA-märkning, vilket försäkrar att produkten uppfyller de strängaste säkerhetskraven.

Skötsel och användning:

Rengöring: Enkel att rengöra, torka av med en fuktig trasa för att hålla vagnen fräsch och ren.

Mått: H: 46 L: 36 W: 31, ger tillräckligt med utrymme för ditt barn att utforska och leka medan det stöttas i sina första steg.

Varför välja Sebra aktivitetsvagn?
Detta är mer än bara en lära gå vagn; det är en värld av upptäckt och inlärning för ditt barn. De många detaljerna och aktiviteterna som lära gå vagnen är utrustad med är skapade för att stimulera barnets sinne och motorik. Varje del, från den solida konstruktionen till de interaktiva detaljerna, är designad med ditt barns säkerhet och utveckling i åtanke.

Artikelnr: MX-0007891

Leverans & returer

Snabb leverans

Leveranstid 1-2 dagar. Skickas samma dag direkt från vårt svenska lager.

Spåra paket

Följ din försändelse via spårningslänken som skickas när paketet lämnar vårt lager.

Säker betalning

Betala säkert med kort, Swish, eller faktura via Klarna.

Behöver du hjälp?

Vår kompetenta kundtjänst hjälper dig.