Bitring Silikon Sol

Det ursprungliga priset var: 109 kr.Det nuvarande priset är: 98 kr.

I lager

Möt vår färgstarka silikon bitring, formad som en strålande sol, designad för att lindra och underhålla din baby under tandningen. Varje stråle av solen är noggrant formad för att stimulera och massera barnets känsliga tandkött, vilket erbjuder lindring och komfort när de nya tänderna börjar växa ut.

Funktioner och fördelar:

Material: Tillverkad av 100% silikon, är denna bitring mjuk, hållbar och säker för ditt barn att tugga på. Det hypoallergena och BPA-fria materialet ger föräldrar trygghet.

Design: Den kreativa solformade designen är inte bara tilltalande för ögat, men varje stråle har en unik yta för att ge olika texturer för barnets tandkött. Den centrala öppningen ger barnet ett bra grepp, främjar motorik och koordination.

Hygien: Lätt att rengöra, bara torka av med en fuktig trasa för att hålla bitringen hygienisk och redo för användning.

Användning och skötsel:

Ålder: Rekommenderas för barn från 0 månader och uppåt, vilket gör den till en idealisk gåva för nyfödda eller som en baby shower-present.

Mått: Med en höjd på 1,5 cm och en diameter på 13 cm, är denna bitring lämplig storlek för små händer att greppa och utforska.

Varför välja denna bitring?
När ditt barn genomgår den kritiska perioden av tandning, erbjuder vår solformade silikonbitring lindring, komfort och engagemang. Dess lekfulla design och multifunktionella användning gör den till en favorit bland både föräldrar och barn.

Uppskattad leveranstid: 1-2 arbetsdagar

Vi strävar alltid efter att leverera dina beställningar så snabbt och effektivt som möjligt. Leveranstiden är en uppskattning som räknas ut från det att paketet skickas. Räkna med längre handläggningstider för större beställningar.

Olika fraktalternativ är tillgängliga just för dig och visas i kassan när du beställer.

När din beställning har packats kommer du få två e-postmeddelanden, en orderbekräftelse från oss som gäller som kvitto, och ett mail från transportbolaget där du hittar alla uppgifter för att följa din försändelse hela vägen. Alla beställningar skickas med PostNord eller MX Transport.

Fraktpriset bestäms via paketets vikt och dimensioner.

Fri frakt gäller om du beställer för mer än 499 kr och paketets vikt understiger 5 kg och ej är skrymmande.

• Beställningar som väger 0-5 kg: 39-59 kr

• Beställningar som väger 5-10 kg och inte är skrymmande: 79 kr

• Paket med vikt 10–15 kg: 99 kr

• Skrymmande varor och paket med vikt över 15 kg: 199 kr

• Övrigt gods, varor som levereras på pall: 500 kr

Som kund kan man välja flera olika fraktalternativ. För alternativet Varubrev gäller Postnords maxmått 325x220x62 mm. Är det större än så väljs ett annat alternativ automatiskt för att paketet ska kunna levereras.

Ett giltigt ID krävs vid hämtning av paketet.

Läs mer om frakt och retur

Artikelnr: MX-0007893